Küçük yetenek ödüle doymuyor

Korkuteli’li küçük yetenek kalemiyle harikalar yaratmaya devam ediyor. Yaşar Sadi Tekin İlkokulu 4-B sınıfı öğrencilerinden Dilara Sude Boz, ilçe genelinde düzenlenen resim yarışmalarına katılarak ödüller almaya devam ediyor

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.korkutelimanset.com

4/B Sınıfı öğrencisi Dilara Sude Boz, kalemiyle kendi hayal dünyasında canlandırdığı tipleri kalemiyle karikatürize ederek, ilçe genelinde düzenlenen yarışmalara katılarak ödüller alarak gelecek yıllarda resim sergisi açmayı hedefliyor.

Resim yeteneği ile dikkat çeken Dilara Sude Boz, son olarak 24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle düzenlenen resim yarışmasında derece yaparak ödülünü İlçe Emniyet Müdürü İrfan Ağlamaz’dan aldı.

Küçük yetenek Dilara Sude Boz, Başta Sınıf Öğretmenim Yusuf Arslan, Resim dersi aldığım Çoban Ressam Sinan Demir ve aileme manevi destek verdikleri için çok teşekkür ederim. Okul derslerimden geri kalan zamanlarda kendi hayal dünyamda canlandırdığım insan tiplerini kâğıda aktarıyorum. Çalışmalarıma devem edeceğim çünkü karikatürü çok seviyorum. Önümüzde dönemde tüm çalışmalarımı içeren bir sergi açmayı hedefliyorum. Ayrıca Karakalem çalışmasına da başladım. Sınıf Öğretmenim Yusuf Aslan’a, okul idarecilerimize, arkadaşlarıma ve aileme bana verdikleri manevi destekten dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Sınıf öğretmeni Yusuf Aslan, “Dilara Sude, kendine has bir sitille karikatür çalışması yaptığını ve dikkatleri üzerine çektiğini söyledi. Dilara Sude’nin derslerinde gösterdiği başarıyı çizgilerinde de gösteriyor. Kendisini tebrik ediyorum ve destekliyorum. Öğrencilerin yaptığı bu tür çalışmalar arkadaşlarına da örnek oluyor” dedi.

Küçük yetenek Dilara Sude Boz, Önümüzdeki günlerde İspanya’da düzenlenecek olan resim yarışmasına katılacak.