29 EKİM PROGRAMI BELLİ OLDU

Bu yıl 98’inci yılı kutlanacak olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın Korkuteli programı belli oldu. Program Korkuteli Kaymakamlığı tarafından ilgili makamlara iletildi.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.korkutelimanset.com

29 Ekim Cumhuriyet Bayramının bu yıl 98’inci  Yıl dönümü kutlanacak. Cumhuriyetimizin 98. Yıl Dönümü kutlamaları 28 Ekim 2021 Perşembe günü saat:13.00’da başlayıp 29 Ekim 2021 Cuma günü saat:24.00’da sona erecek. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 98. yıl dönümü nedeniyle Korkuteli’nde gerçekleştirilecek kutlama programı açıklandı.

KAYMAKAM ÇİMŞİT TEBRİKLERİ KABUL EDECEK

Program kapsamında 28 Ekim Perşembe saat:13.00’da Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk sunma töreni gerçekleştirilecek. Törende Kaymakamlık Makamı ve Belediye Başkanlığı çelenklerinin Atatürk Anıtına sunulmasının ardından Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve Şehitler anısına saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunacak. 29 Ekim Cuma günü saat:09.30’da Kaymakamlık Binasında İlçe Kaymakamı Ömer Çimşit protokol sırasına göre tebrikleri kabul edecek.

 

FENER ALAYI DÜZENLENECEK

Saat:10.00’da İlçe Kaymakamı Ömer Çimşit ve Belediye Başkanı Ömer İşlek Şehitler Anıtında halkın ve öğrencilerin bayramını kutlayacak. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardandan günün anlam ve önemini belirten konuşmayı İlçe Kaymakamı Ömer Çimşit yapacak. Günün anlam ve önemini belirten şiirler okunacak. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlenen Resim, Şiir ve Kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verilecek. Tören resmi geçitle sona erecek. Saat:19.30’da Korkuteli Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde Hacı Ethem Şerife Kavukçu Anadolu Lisesi Bandosu eşliğinde fener alayı düzenlenecek.