ARDAHAN’A VEDA YEMEĞİ DÜZENLENDİ

Korkuteli Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Faik Ardahan’ın Korkuteli Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğünden istifa edip, Antalya Akdeniz Üniversitesine dönmesinin ardından Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek, Ardahan için veda yemeği düzenledi.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.korkutelimanset.com

 

Seyirparkta gerçekleşen veda yemeğine; Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek, ilçedeki kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri ve Korkuteli Meslek Yüksek Okulu personeli katıldı.  Yemekte konuşan Belediye Başkanı Ömer İşlek, 5 yıldan bu yana Korkuteli Meslek Yüksekokuluna ve ilçeye yaptığı hizmetlerden bahsederek Prof. Dr. Faik Ardahan’a teşekkür ederek, Antalya’da devam edeceği meslek hayatında başarılar diledi.

BENİM YÜREĞİM KORKUTELİ

Daha sonra konuşan Prof. Dr. Faik Ardahan, “Benim yüreğim Korkuteli ben Korkuteli’ne geleli 5 yıl bitti ve buraya geldiğimde Korkuteli için bir strateji planla gelmiştim. Ve Korkuteli’nin geleceğini “Yavaş Kent” projesi içerisinde; Tarihiyle, kültürüyle, marka değerleriyle bir araya getirmek ki önümüzdeki yıl insanlar buraya Salda’ya yâda Isparta’ya fotoğraf çektirmesi gibi herkes buraya gelecek ve o yaklaşık 2 bin dönüm lavanta bahçeleri içerisinde fotoğraf çektirecek. Korkuteli bunların her birisini hak etti. Buradaki herkes ve burada olmayan herkes bana sahip çıktılar. Tüm siyasi parti başkanları ayırt etmeden bana sahip çıktılar. Ben onları kendimden biliyorum kendi kardeşim gibi. Okulla ilgili her bir problemi çözerken onların desteğini aldım.

 

PLAKET TAKDİM EDİLDİ

Sizi böyle yarım bırakıp gittiğim için beni affedin. Ben sanıyorum Korkuteli için gücümün yettiği yüreğimin attığı biçimde destek oldum ve bundan sonrada olmaya devam edeceğim. Aklımda Korkuteli ile ilgili projeler vardı.  Birisi İlçe Milli Eğitim Müdürümüzle ilgili ikincisi Belediye İle ilgili üçüncüsü Kaymakamlıkla ilgili üç tane projemiz var. Ben Korkuteli’nden kopmadım sadece yanlış bir yapının dışındayım. Yanlış bir uygulamanın dışındayım. Hakkınızı helal edin benden yana helal olsun. Varlığınız için, bana destek olduğunuz için binlerce teşekkür ediyorum” diye konuştu. Yemeğe katılan siyasi parti ilçe başkanları da, Korkuteli Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Faik Ardahan’ın ilçeye verdiği hizmetlerinden dolayı teşekkür ettiler. Yemek sonrasında Korkuteli Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı Başkanı Sait Eryılmaz, Prof. Dr. Faik Ardahan’a yaptığı hizmetler için plaket takdim etti.