BAŞKAN CARAN’DAN ESNAFA MÜJDE

Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi (ESKKK) Başkanı Hasan Can Caran, yapmış olduğu açıklama ile 1. Risk Grubunda yer alan Korkuteli ESKKK’nın kredi limitinin 275 Bin TL’ye yükseldiğini duyurdu.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.korkutelimanset.com

VAATLERİ TEK TEK YERİNE GETİRİYOR

31 Temmuz 2021 tarihinde gerçekleşen S.S. Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi 53’üncü Genel Kurulu’nda  başkan seçilen Hasan Can Caran, seçim öncesinde esnafa verdiği vaatleri tek tek yerine getiriyor. Seçim öncesinde adeta her konuşmasında esnafın yanında olacağını, göreve gelir gelmez esnaf ve sanatkarların ihtiyacını karşılayacak adımlar atacağını ifade etmişti. Esnafa verdiği sözleri kredi kullanımında kefil ve ipotek şartlarını kolaylaştırarak yerine getiren Caran dün de kredi limitlerinin yükseldiği müjdesini Korkuteli esnafı ile paylaştı.

 

KREDİ LİMİTİ YÜKSELDİ

Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Can Caran, kooperatif üzerinden kredi kullandırma limitlerinin 275 Bin TL’ye çıktığını açıkladı. Başkan Caran konuyla ilgili açıklamasında; “Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatiflerimiz kefaleti ile Halk Bankası aracılığı ile kullandırılan kredilerin üst limitleri 1.Risk Grubu için 275.000,00 TL ye çıkarılmıştır.

 

TÜM ESNAFIMIZA HAYIRLI OLSUN

Korkuteli’mizin Güzide Esnafları sayesinde 1.Risk Grubunda yer alan Kooperatifimizin de üst limiti 275.000 TL ye çıkmıştır. Tüm esnafımıza hayırlı olsun. Bu süreçte emekleri için Esnaf Dostu, Teşkilatımızın Lideri Sayın Abdulkadir Akgül beyefendiye ve 6.Bölge Birliğimizin Kıymetli Başkanı Sayın Ahmet Tural Beyefendiye Şükranlarımızı Sunarız.” İfadelerini kullandı.