“BİRLİKTE BİZ YÖNETECEĞİZ”

İlçemizin tanınmış esnaflarından Ünal Ersan, gelecek aylarda yapılması planlanan Korkuteli İnşaatçılar, Elektrikçiler, Sıhhi Tesisatçılar Ve Doğramacılar Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı seçimlerinde aday olduğunu açıkladı. 2022 yılında yapılacak genel kurulda ilk adaylığını açıklayan isim olan Başkan Adayı Ersan, ilerleyen günlerde proje ve yönetim listesi ile saha çalışmalarına başlayacağını ifade ederek, birlik beraberlik vurgusu yaptı.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.korkutelimanset.com

ERSAN, ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Başkan Adayı Ersan; “Değerli esnaf kardeşlerim, basınımızın güzide temsilcileri ve değerli Korkuteliler hepinizi hürmet ve muhabbetle selamlıyorum. Yıllardan beri Korkuteli İnşaatçılar, Elektrikçiler, Sıhhi Tesisatçılar Ve Doğramacılar Esnaf Ve Sanatkarlar Odasında çeşitli kademeler de görevde bulundum gerek sektörün gerek odanın faaliyetlerine ihtiyaçlarına yabancı olmadığım için esnaf arkadaşlarımın isteği doğrultusunda 2022 yılında yapılacak olan seçimlerde oda başkanlığına aday olarak yola çıkıyoruz.

 

GÜÇLÜ BİR YAPI İÇİN BU YOLA BAŞ KOYDUK

Daha gelişmiş bir oda olma hedefi ile resmî kurumlar ile esnaf arasında bir çözüm odağı olacak projelerle sektörel bazda güçlü bir yapıyı oluşturmak için bu yola baş koyduk. İlerleyen günlerde proje ve yönetim listemizle sizlerle buluşacağız Rabbim çıktımız yolda yardımcımız olsun. Korkuteli esnafı güzel yerler hak ediyor bizde vesile olursak ne mutlu. Bu kararı almamda bana destek veren esnaf arkadaşlarıma teşekkürü bir borç bilir birlikte biz yöneteceğiz diyoruz.

 

ESNAFIN EMEĞİNE TAŞ KOYDURMAYACAĞIZ

Alın terimizin karşılığını alacağız; Bir inşaatın temelinden çatısına kadar odamıza kayıtlı olan zanaatkar ustalarımız vergisini öderken, kayıt dışı çalışmakta olan insanlarla mücadelemizi ortaya koyup esnafımıza sahip çıkacağız. Ünal usta olarak nasıl işin çekirdeğinden geliyorsak zanaatın ustalarının yanında olacak her türlü fikre ve tecrübeye açık olacağız. Bir grubun değil esnafın odası olacağız, Esnafın emeğine taş koydurmayacağız, bürokratik engelleri aşmada köprü olacağız birlikten kuvvet doğar düsturuyla hareket edeceğiz.

 

BİZ KOLTUK HESABI YAPMADIK

Biz bu yola çalışmak için çıktık koltuk hesabı yapmadık, makamlar gelir geçer ama hizmetler baki kalır. Tecrübe sahibi olarak odanın içinden geliyorum, bugüne gelmemize vesile olan odamızı bugüne taşıyan her başkana ve yönetimlere ve esnafımıza teşekkür ederim Allah hepsinden razı olsun. Bize bu yolda destek verecek kardeşlerimize şimdiden teşekkürü bir borç bilirim. Sözlerimin başında söylediğim gibi “Birlikte Biz Yöneteceğiz” diyoruz.” Diye konuştu.