CHP KORKUTELİ ÖRGÜTÜ ANTALYA'DA

Antalya'da CHP il başkanlığının organizasyonu ile düzenlenen bölge toplantısına Antalya, Burdur, Isparta ve Konya'dan parti temsilcileri katıldı.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.korkutelimanset.com

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) örgütlenmeden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı'nın katılımıyla düzenlenen bölge toplantısına Antalya, Burdur, Isparta ve Konya il ve ilçe başkanları  ile parti temsilcileri bir araya geldi. Korkuteli’nden CHP İlçe Başkanı Şeyhali Kara, ilçe yöneticileri, kadın ve gençlik kollarından yöneticilerin de katıldığı toplantı 5 saate yakın sürdü. Oguz Kaan Salıcı'nın ülke sorunlarını ve yapılması gerekenleri belirttiği konuşmasının ardından parti temsilcileri de söz alarak yaşadıkları bölgeler hakkında bilgi vererek görüş ve önerilerini ilettiler.

 

CUMHURİYET’İ DEMOKRASİ İLE TAÇLANDIRACAĞIZ

CHP İlçe Başkanı Şeyhali Kara, toplantı sonrasında; “Bugün Antalya CHP İl Başkanlığımızın ev sahipliğini yaptığı Antalya Burdur Konya Isparta Bölge Toplantısına katıldık. Örgütlenmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Oğuz Kaan Salıcı önderliğinde, YDK Üyelerimiz ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Muhittin Böcek ile birlikte; Burdur, Isparta ve Konya'dan toplantıya katılan İl Başkanlarımız, Milletvekillerimiz, Belediye Başkanlarımız, İlçe Başkanlarımız, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanlarımız, Kurultay Delegelerimiz ile bir araya geldik.  Çok verimli geçen toplantımızda, partimizin iktidar olma yolunda almış olduğu sorumluluğun bilinciyle hareket edeceğimize ve Türkiye’yi aydınlık yarınlara tekrar kavuşturacağımıza dair söz verdik. İlk seçimlerde iktidara gelerek Cumhuriyet’i demokrasi ile taçlandıracağız.” Açıklamasında bulundu.