ELEKTRİKÇİLER ODASINA İDDİALI ADAY

İlçemizin tanınmış esnaflarından Uğur Göksel, gelecek aylarda yapılması planlanan Korkuteli İnşaatçılar, Elektrikçiler, Sıhhi Tesisatçılar Ve Doğramacılar Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı seçimlerinde aday olduğunu açıkladı. Başkan Adayı Göksel; “Şeffaf bir yönetim ile ulaşılabilir bir yönetim kadrosu, bütün meslek guruplarının eşit temsili, oda üyesi ve meslek erbabı olmayan kayıt dışı çalışma ile mücadele ve esnaf sorunlarının birlikte çözümü için oda başkanlığı görevine talip oldum.” Ded

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.korkutelimanset.com

Başkan adayı Göksel, geçtiğimiz gün akşam Başkent Simit Sarayı’nda düzenlediği toplantı ile 2022 yılında yapılması planlanan Korkuteli İnşaatçılar, Elektrikçiler, Sıhhi Tesisatçılar Ve Doğramacılar Esnaf Ve Sanatkarlar Odası genel kuruluna adaylığını açıkladı.

İSTİŞARELER SONUCUNDA TALİP OLDUM

Başkan adayı Göksel açıklamasında; “ Saygı değer oda mensubu arkadaşlarım ve basınımızın güzide temsilcileri. Bizleri kırmayarak davetimize katıldığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. İsmim Uğur Göksel. 1995 senesinde Sıhhi Tesisatçı olarak başladığım meslek hayatıma, 2008 yılından itibaren Korkuteli İnşaatçılar, Elektrikçiler, Sıhhi Tesisatçılar ve Doğramacılar Esnaf ve Sanat karlar Odası üyesi olarak devam etmekteyim. Odamız üyesi arkadaşlarımızın talepleri doğrultusunda yaptığımız istişareler sonucunda, esnafımızın isteklerini yine esnafımız ile birlikte değerlendirdik.

 

ODAMIZI VE ÜYELERİMİZİ EN İYİ NOKTALARA GETİRECEĞİZ

Bu noktada esnaf ve sanatkar arkadaşlarımız bizden isteği olan; Şeffaf bir yönetim ile ulaşılabilir bir yönetim kadrosu, bütün meslek guruplarının eşit temsili, oda üyesi ve meslek erbabı olmayan kayıt dışı çalışma ile mücadele, mesleki yeterlilik belgesi eğitimleri için eğitim alanları ve esnaf sorunlarının birlikte çözümü için oda başkanlığı görevine talip oldum. Allah’ın izni, çok değerli esnaf ve sanatkar arkadaşlarımın teveccühü ile ‘’ Bir ve Beraber’’ odamızı ve üyelerimizi en iyi noktalara getireceğimize inanıyorum. Çıkmış olduğumuz bu yolda Rabbim Birliğimizi ve beraberliğimizi daim etsin.” İfadelerini kullandı.