“ESNAFIMIZIN YANINDA OLACAĞIZ”

Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Mehmet Küçükkavukçu dün gazetemizi ziyaret ederek, adaylık süreci ve seçim çalışmaları hakkında bilgilendirmede bulundu. Küçükkavukcu; “Odalar kanunlarla yönetilen kurumlardır neler yapılabilir iyi analiz edip ona göre projeler açıklayacağız. Kurumlar ile esnaf arasında sıkı bir bağ kurup çözüm noktasında esnafımızın yanında olacağız.” Dedi.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.korkutelimanset.com

İlçemizin tanınmış esnaflarından Kavukcu Oto Galeri Sahibi Mehmet Küçükkavukcu, önümüzdeki aylarda gerçekleşmesi planlanan Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığına adaylığını açıklamasının ardından saha çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Başkan Adayı Mehmet Küçükkavukçu, dün gazetemiz Korkuteli Manşet’i ziyaret ederek gazete çalışanları ile bir süre sohbet etti.  Ardından adaylık süreci ve projeleri hakkında bilgi verdi.

 

AHİLİK HAFTASINI KUTLADI

Tüm Esnafların Ahilik Haftasını kutlayarak sözlerine başlayan Başkan Adayı Küçükkavukçu; “Esnaf ve sanatkârlarımız, insanlar arasındaki ticari ve toplumsal ilişkilerde dürüstlük, güvenilirlik, iş ve meslek ahlakına saygı, hak ve hukuka riayet etme, saygılı, şefkatli, cömert ve güler yüzlü olma ilkelerini esas alan Ahilik sistemini uygulamaya bugün de devam etmektedirler. Ahilik haftası vesilesiyle ekonomimizin bel kemiği olan esnaflarımızın Ahilik haftasını kutluyor, çalışma hayatlarında başarılar diliyorum.” dedi.

 

ESNAFIN SORUNLARINI BİLİYORUZ

Başkan Adayı Mehmet Küçükkavukçu adaylık süreci ve projeleri ile alakalı; “İlçemizde uzun yıllar esnaflık yapan biri olarak esnaf odası Başkan adayı oldum bu çerçevede ziyaretler yapıyoruz. Bu gün siz değerli basın mensuplarını ziyaret edip fikir alış verişinde bulunmak İçin buradayız. Ben ve ekibim esnafın sorunlarını biliyoruz ve bu sorunların çözüm noktasında neler yapılması gerekiyor ise yapmak İçin çalışacağız.

 

KİMSEYE BOŞ VAATTE BULUNMAYACAĞIZ

Bunu yaparken kimseye boş vaatte bulunmayacağız. Odalar kanunlarla yönetilen kurumlardır neler yapılabilir iyi analiz edip ona göre projeler açıklayacağız. Devletin hiçbir kurumu ile çatışma içinde olmayacağız. Kurumlar ile esnaf arasında sıkı bir bağ kurup çözüm noktasında esnafımızın yanında olacağız. Seçim sürecinde ve sonrasında bel altı bir anlayışla değil birleştirici ve kucaklayıcı bir dil kullanmaya özen göstereceğiz.” Diye konuştu.

 

YENİLİK VE DEĞİŞİM İÇİN YOLA ÇIKTIK

Küçükkavukcu son olarak ekibi ile birlikte gece gündüz demeden esnaf için çalışacaklarının altını çizerek; “Yenilik ve değişim diyerek yola çıktık. Bunu da başaracağız. İlçemizde yapılacak olan Esnaf Sanatkârlar odası seçiminin tüm esnaflarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Aday olma cesaretini gösteren herkese başarılar dilerim.” Diye konuştu.