KORKUTELİ’NDE 4006 TUBİTAK BİLİM FUARI AÇILDI

Milli Eğitim Bakanlığı ile TÜBİTAK arasında imzalanan protokol kapsamında bilim kültürünün geliştirilmesi için gerçekleştirilen 4006 Bilim Fuarı Sergileri kapılarını ziyaretçilere açmaya devam ediyor. Korkuteli Arif Cebeci Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan 4006 Bilim Fuarı Sergileri yapılan törenle açıldı. Fuarın açılış kurdelesi protokol üyelerince kesildi.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.korkutelimanset.com

Korkuteli Arif Cebeci Ortaokulunda açılan 4006 TUBİTAK Bilim Fuarına; Korkuteli Kaymakamı Ömer Çimşit, Ak Parti İlçe Başkanı kemal Sancaktar CHP Korkuteli İlçe Başkanı Şeyhali Kara, İlçe Müftüsü Mustafa Kızmaz, Okulu yaptıran Hayırsever Arif Cebeci, Okul Müdürü Ahmet Özlü,  öğretmenler ve öğrenciler katıldı. 25 projenin yer aldığı fuarda protokol üyeleri  farklı alanlarda hazırlanan projeleri inceleyerek öğrenci ve öğretmenlerden projeler hakkında bilgi aldı.

8 ÖĞRETMEN, 30 ÖĞRENCİ GÖREV ALDI

Matematik, Fen, Sosyal, Bilişim ve Türkçe alanlarından oluşan 16 Adet projenin yer aldığı 4006 TUBİTAK Bilim Fuarı ile ilgili Proje Yöneticisi Neciye Özel Ay; “Öğrencilerimizin güncel teknolojik gelişmelere uyum sağlaması için eğitim ortamlarını çağımıza uygun şekilde düzenliyoruz. Bu noktada, TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarları da çok büyük önem arz ediyor.  8 öğretmen ve 30 öğrencide bu projelerde görev aldı. Amacımız öğrencilerimizin hayata daha kaliteli hazırlanmasını sağlamak.” Diye konuştu.  Program sonunda Korkuteli Kaymakamı Ömer Çimşit ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Akif Tak birbirinden güzel projeler hazırlayan öğrenciler ve öğretmenleri tebrik etti.