MHP KORKUTELİ BÖLGESEL İSTİŞARE TOPLANTISINA KATILDI

Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek ve MHP Korkuteli İlçe Başkanı Medine Yapılmışev MHP Genel Merkezi tarafından düzenlenen “Siyasette Yeni Dönem: Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Stratejik Hedefler” adlı Konya Bölge İstişare toplantısına katıldı.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.korkutelimanset.com

Konya Selçuklu Kongre Merkezi’ndeki organizasyona Antalya, Burdur, Isparta, Aksaray ve Karaman’daki il ve ilçe teşkilatları temsilcileri, belediye başkanları ve partililer katıldı. Çeşitli konuların değerlendirildiği kongre ile ilgili MHP Korkuteli İlçe Başkanı Medine Yapılmışev bilgi verdi. Başkan Yapılmışev; “Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezimiz tarafından Güçlü Siyaset,  Lider Türkiye,  Hedef 2023  konu başlığı ile başlatılan Bölge Toplantılarımızdan; "Siyasette Yeni Dönem: Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Stratejik Hedefler” alt başlık altında gerçekleştirilen

Konya Bölge İstişare toplantımıza MHP Antalya İl Başkanımız Hilmi Durgun başkanlığında Antalya teşkilatlarımız, milletvekilimiz, MYK üyelerimiz, Belediye Başkanlarımız ile birlikte katılım sağladık.

 Toplantımızda Salonu hınca hınç dolduran ülkücüler adeta gövde gösterisi yaptı. Toplantıya 6 ilin il ve ilçe teşkilatları, MYK, Üyeleri, Antalya İl Başkanımız Hilmi Durgun, MHP Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, MYK Üyeleri Mustafa Aksoy, İlknur Fidan Kepez, Hüseyin Yıldız ve Ahmet Selim Yurdakul ve Antalya MHP belediye Başkanları katılmışlarıdır. Korkuteli’yi temsilen; Korkuteli Belediye Başkanımız Ömer İşlek, İlçe Başkanı olarak şahsım, Belediye Meclis Üyelerimiz ve MHP Teşkilatımız eksiksiz katılım sağladı. Toplantıda "Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi" konu başlığı ile sunumunu yapan MYK üyemiz, Antalya Milletvekilimiz Abdurrahman Başkan vekilimize de şahsım ve teşkilatım adına ayrıca teşekkür ederim. Yapılan toplantının ülkemize hayırlı olmasını dileriz. “ diye konuştu.