ÖRNEK SOKAK BUGÜN BEĞENİYE SUNULACAK

Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek, yaklaşık 2 hafta önce çalışmalara başlanan Örnek Sokağın tanıtımını bugün meclis üyelerine yapacak. Ömer Başkan ayrıca yarın gerçekleşecek Belediye Meclisinde Korkuteli’nin tüm cadde ve sokaklarının Örnek Sokak şeklinde yapmak için tüm siyasilerden taşınmaz satış yetkisi isteyecek.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.korkutelimanset.com

ÖRNEK SOKAĞIN SUNUMU YAPILACAK

Korkuteli Belediyesi tarafından alt yapı çalışmaları tamamlanan Aşağıpazar Mahallesi 606 Sokakta üst yapı çalışmaları 2 haftalık sürecin ardından tamamlandı. Ömer Başkan, bugün belediye meclis üyelerine Örnek Sokağın sunumunu yapacak. Ömer Başkan geçtiğimiz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Örnek Sokak hakkında bilgilendirmede bulunarak, alt yapısı tamamlanan tüm cadde ve sokakların yapılması için meclisten yetki isteyeceklerini ifade etti.

 

MECLİSTEN YETKİ İSTEYECEK

Ömer Başkan paylaşımında; “Toplamda Korkuteli’nde önümüzdeki 7-8 ayın içerisinde 4 kurumunda alt yapısını bitirdiği toplam 44 km yani 415 bin metre kare bir işlem var. Bu işlemin bugün ki maliyeti yaklaşık olarak 64-65 Milyon yapıyor. Bizim elimizde Korkuteli Belediyesi olarak 1680 parça taşınmazımız var. Şu anda kimin ektiğini bilmediğimiz bugün ki değeri 203 Milyonluk yerimiz var. Korkuteli’nin tüm sokaklarını Örnek Sokak gibi yapmamız için 65 Milyona yani %30’una ihtiyacımız var. Eğer biz mal varlığımızın  %30’unu köylümüze, kentlimize açık ihaleyle satarsak Korkuteli’nin tamamı bu sokak gibi olacak 8-9 ay içerisinde.” Diye konuştu.