PROTOKOL ÜYELERİ AFETZEDE ÇİFTÇİLERİN YANINDA

Korkuteli Kaymakamı Ömer Çimşit, beraberindeki heyet ile birlikte geçtiğimiz günlerde ilçemize bağlı Kayabaş ve Küçüklü Mahallelerinde meydana gelen hortum sonucu zarar gören seraları yerinde inceledi ve çiftçilere geçmiş olsun dileklerinde bulundular.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.korkutelimanset.com

ZARAR GÖREN SERALAR İNCELENDİ

Kaymakam Ömer Çimşit, beraberinde Korkuteli Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek, Ak Parti İlçe Başkanı Kemal Sancaktar, Tarım ve Orman İlçe Müdürü Selda Sert,  Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürü Saliha Şahintürk, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Havva Nur Çivitçi, Kayabaş Muhtarı Turan Aras ve Küçüklü Mahalle Muhtarı Ünal Duman ile birlikte Kayabaş ve Küçüklü Mahallesinde seraları zarar gören seraları ziyaret etiler. Protokol üyeleri üreticilerde bilgi alarak, sera sahiplerine geçmiş olsun dileklerinde bulundular.

 

BİRÇOK SERADA HASAR OLUŞTU

Kaymakam Çimşit, zarar gören seraları yerinde incelerken kaymakamlık olarak devlet olarak vatandaşlarımızın her zaman yanında olduklarını, ilgili kurumlarla irtibata geçildiğini ve zararların telafisi ile alakalı sürecin takip edildiğini belirterek,  hortumdan etkilenen ailelere geçmiş olsun dileklerini iletti. Kaymakam Çimşit, “Kayabaş ve Küçüklü mahallesinde Ali Çakır, Mehmet Demir, Ülfet Güzel, Mehmet Kavlak, Seydi Boz gibi 18 kişinin serasında hortum meydana geldi. Birçok serada hortumdan dolayı hasar oluştu. Can kaybının olmaması en büyük tesellimiz. Üreticilerimize geçmiş olsun diliyorum. Kaymakamlık olarak zarar gören çiftçilere elimizden gelen katkıyı yapacağız. Devletimiz ve hükümetimiz burada gerekli incelemeleri yaptı. Gerekli tutanaklar tutuldu. Tarım ilçe müdürlüğümüz zarar tespit çalışmalarını yaptı.” dedi.