Ağaroğlu adı anıtta yaşamalı

Korkuteli darbe girişimi sırasında şehit düşen Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi son sınıf öğrencisi Yasin Naci Ağaroğlu'nun acısını halen yaşıyor. AK Parti Korkuteli İlçe Başkanı İlhami Yıldıran “Şehidimizi adı Şehitler Anıtında yer almalı” dedi

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.korkutelimanset.com

Diplomasını ailesi almıştı

 

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında şehit düşen Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi son sınıf öğrencisi Yasin Naci Ağaroğlu'nun adının asla unutulmaması için çalışmalar devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, FETÖ'nün darbe girişiminde şehit olan Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi son sınıf öğrencisi Yasin Naci Ağaroğlu'nun Korkuteli’ndeki ailesine taziye ziyaretinde bulunmuştu. Genelkurmay Başkanlığı önünde şehit düşen Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi son sınıf öğrencisi Yasin Naci Ağaroğlu'nun diplomasını ailesi almıştı.

 

Canını hiçe saydı

 

Adalet Ve Kalkınma Partisi Korkuteli İlçe Başkanı İlhami Yıldıran “Demokrasi ve ülkesi için şehit olan canını hiçe sayan Yasin Naci Ağaroğlu'nun acısını halen yaşıyoruz. Korkuteli’nde demokrasi nöbetleri için bir araya geldiğimiz şehitler meydanında yer alan şehitler anıtında demokrasi şehidimizin ismini ve resmini görmek istiyoruz. Bu konuda en kısa sürede bir çalışma yapılmasını talep ediyoruz. Şehidimiz Genelkurmay Başkanlığı önünde canını hiçe sayarak FETÖ terör örgütü karşında durmuş ve ülkesi için şahadete ulaşmıştır. Bu nedenle ismin bu alan yer alması gereklidir. Korkuteli demokrasi şehidinin anısına sahip çıkmalıdır” dedi.