AK KADINLARDAN SAĞLIK ÇALIŞANLARI VE GÜVENLİK GÜÇLERİNE İKRAM

Dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgını dolayısıyla gecesini gündüzüne katarak çalışan sağlık personeline ve güvenlik güçlerine Ak Parti Korkuteli Kadın Kolları’ndan destek geldi.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.korkutelimanset.com

Ak Parti Korkuteli Kadın Kolları Başkanı Havva Nur Çivitçi ve yönetim kurulu üyelerinin desteğiyle hijyen kurallarına dikkat edilerek hazırlanan ikramlar önceki gün ilçede görev yapan polis, jandarma, zabıta, bekçi, itfaiye, 112 ve sağlık çalışanlarına takdim edildi. Kadın Kolları Başkanı Havva Nur Çivitçi ve yönetimine Ak Parti Korkuteli İlçe Başkanı Kemal Sancaktar’da eşlik etti.

 

NAÇİZANE YANLARINDA OLMAK İSTEDİK

Konu ile ilgili Ak Parti Korkuteli Kadın Kollarından; “Dün akşam Korkuteli Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanımız Havva Nur Çivitci ve yönetimi olarak ilçemizde sağlığımız ve güvenliğimiz için özverili bir şekilde nöbet tutan polis, jandarma, zabıta bekçi, itfaiye, 112 ve sağlık çalışanlarına bir sıcak çayımızı ve ellerimizle hazırladığımız ikramlarımızı hediye ettik. Bu zorlu pandemi günlerindeki fedakarca çalışmalarına karşılık bir teşekkür olarak naçizane yanlarında olmak istedik.

Gerçekleştirdiğimiz organizasyonumuz da bizleri yalnız bırakmayan İlçe başkanımız sayın Kemal Sancaktar'a ayrıca çok teşekkür ederiz.” açıklaması yapıldı.