Ak Parti’de listeler açıklanmadı

Ak Parti Korkuteli İlçe Başkanlığı henüz Ana Kademe Yönetim Kurulu listesini kamuoyuna açıklamadı. İlçe Başkanı Mehmet Moğol, ataması resmiyet kazandığı gün 10 ila 15 gün içerisinde listeyi belirleyeceklerini ilan etmişti. On gün geçmesine rağmen Ak Parti kanadından resmi açıklama yapılmadı.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.korkutelimanset.com

İNCE ELENİP SIK DOKUNULUYOR İlçe gündemi ve kulisler Ak Parti Korkuteli İlçe Teşkilatından yapılacak resmi açıklamalara kenetlenmiş durumda. Edinilen bilgiler ve duyumlara göre oluşturulması beklenen Ak Parti Yönetim Kurulu listesi için yapılan değerlendirmelerde göreve getirilecek kişiler konusunda ince elenip sık dokunduğu ifadelerine yer verilmişti. Bu konuda özellikle geçtiğimiz haftalarda resmi şekilde ataması yapılan Ak Parti Korkuteli İlçe Başkanı Mehmet Moğol’un, listeye ismi yazılacak kişiler hakkında çok detaylı bir çalışma yaptığı değerlendirmeleri de yine söylemlerde dikkatleri çeken konular arasında.

 

İL BAŞKANLIĞI’NIN ONAYI BEKLENİYOR Adalet ve Kalkınma Partisi Korkuteli Belediye Başkanı olacak ismin kesinleşmesinin yanı sıra ilçe kulislerinde yönetim için uygun isim belirleme konusunda temkinli davranıldığı ve doğru isimlerin belirlenmesi için hassas bir süreç yaşandığı değerlendirmeleri de yine dikkatlerden kaçmıyor. Listenin aday belirleme süreci ile bağlantılı olmadığı söylenirken, geçmiş dönemde yaşanan bilgi sızıntılarının yaşanmasına olasılık tanımayacak şekilde ketum bir kadro oluşturulduğu değerlendirmelerine yer veriliyor. Son söylemlerde Ak Parti Korkuteli Yönetim Kurulu Listesinde sona gelindiği ve Ak Parti İl Başkanlığının onayının beklendiği söylemlerine yer veriliyor.