Ak Parti’de Yönetim Oluştu

Ak Parti Korkuteli İlçe Teşkilatı Ana Kademe Yönetim Kurulu için beklenen liste dün onaylandı. Dün İlçe Başkanı Mehmet Moğol tarafından açıklanan Yönetim Kurulu Üyelerinin genç ve eğitim seviyelerinin yüksek olması dikkatleri çekti. Yönetim Listesinde ki kadın sayısı da yine dikkatlerden kaçmadı.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.korkutelimanset.com

Adalet ve Kalkınma Partisi Korkuteli İlçe Teşkilatı Ana Kademe Yönetim Kurulu için beklenen liste dün onaylandı. Dün öğleden sonra Ak Parti Teşkilat Binasında yapılan basın toplantısı ile yeni yönetim ilçe kamuoyuna tanıtıldı. Yeni göreve getirilen yönetim kurulu üyelerinin de katılımı ile bugün ilk olağan Yönetim Kurulu Toplantısının gerçekleştirileceği açıklandı.  Yeni Göreve getirilen Ana Kademe Yönetimi ise şu şekilde;  İlçe Başkanı Mehmet Moğol,  Hüseyin İyican, Esra Betül Tekin, Zübeyir Şeker, Hüseyin Cihat Tutulmaz, Mehmet Fatih Okutan, Mehmet Karakaş, Mustafa Gencer, Dursun Demir, Ayşe Keleşoğlu, Memduh Çivioğlu, Abdurrahman Gökce, Hüsnü Özgen, Hayri Sardoğan, Esra Akgüneş, Fazlı Cibi, Ramazan Arıtürk, Mustafa Küçükkarasucu, Sezai Günal, Şerafettin Önce olarak açıklandı. Yedek Yönetimde görevlendirilen isimler ise; Nuri Dişli, Mehmet Barut, Kemal Yörük, Dursade Özbek, Mehmet Koparan, Ramazan Kasap, Şahali Kızıl, Zafer Ayanoğlu, Cemile Akdağ, Sadullah Yazır olarak kaydedildi.

Yönetim kurulunun tanıtımını yapan Ak Parti İlçe Başkanı basın toplantısının devamında kamuoyunda ki söylemeler ile ilgili de açıklamalarda bulundu. Moğol, “ Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Ali İrban’ın, söylendiği gibi adaylığını kesinleştirmek için değil Korkuteli’nde önem arz eden kamulaştırma ve imar konuları ile ilgili görüşmelerde bulunmuştur. Kargalık Mahallesinin en önem arz eden konularından biri olan bu konular ile ilgili müjde ile ilçemize dönmüştür. Bu konuda kendisi detaylı açıklamayı yapacaktır. Parti içerisinde yine söylentilerde olduğu gibi kargaşa veya fikir ayrılıkları yoktur. Bizler tüm teşkilatımıza gönül vermiş arkadaşlarımızla görevi olsun olmasın birlikte çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Belediye Başkan Adayı gösterilecek isim konusunda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Başkan Moğol, “Bizlere bildirilen 27 Ocak tarihinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, kimin elini kaldırırsa biz onu destekleyeceğiz. Bizlerde henüz kim olduğunu bilmiyoruz. Belediye Başkanlığı için ortak aday bizim Partimizden de diğer partiden de olabilir. Sonucu hep birlikte öğreneceğiz. Kim aday gösterilirse bizlere onu desteklemek düşer” yanıtını verdi