Ak Parti’den Korkuteli Çıkartması

Ak Parti Korkuteli İlçe Teşkilatı’nın dün ağır misafirleri vardı. Genel Başkan Yardımcıları Ak Parti Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir ve AR-GE Başkanı Hamza Dağ ile beraberindekiler Ak Parti Korkuteli İlçe Teşkilatı’nı ziyaret ettiler. Davul ve zurna ile karşılanan ekip Ak Parti İlçe Binasında partililer ile bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.korkutelimanset.com
Ak Partinin ağır topları dün ilçemize geldi. Davul ve zurna ile karşılanan ekibi ilçe yönetimi adeta şölen havasında karşıladı. Genel Başkan Yardımcıları Ak Parti Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir ve AR-GE Başkanı Hamza Dağ, Antalya Milletvekili ve Ak Parti MKYK üyesi Mustafa Köse, Ak Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, Ak Parti Antalya Milletvekilleri; Atay Uslu, Kemal Çelik, İbrahim Aydın, Ak Parti MKYK üyesi Gökçen Enç, Ak Parti Antalya Koordinatörü Alim Tunç, Ak Parti Doğu Anadolu Bölge Koordinatörü Yusuf Coşkun, Ak Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş ve Antalya Büyükşehir önceki dönem belediye başkanı Menderes Türel ilçe binasında partililer ile bir araya geldi.Ak Parti’nin ağır toplarının adeta ilçemize akın ettiği ziyarete; Antalya Milletvekili ve Ak Parti MKYK üyesi Mustafa Köse, Ak Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, Ak Parti Antalya Milletvekilleri; Atay Uslu, Kemal Çelik, İbrahim Aydın, Ak Parti MKYK üyesi Gökçen Enç, Ak Parti Antalya Koordinatörü Alim Tunç, Ak Parti Doğu Anadolu Bölge Koordinatörü Yusuf Coşkun, Ak Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, Ak Parti Antalya İl Kadın Kolları Başkanı Tülay Özçay, Ak Parti Antalya İl Gençlik Kolları Başkanı Bayram Ali Doğan, Antalya Büyükşehir geçmiş dönem Belediye Başkanı Menderes Türel ve partililer katıldılar. Ak Parti İlçe Başkanı Kemal Sancaktar, teşkilatın çalışmaları hakkında bilgilendirmede bulundu.

YOL YÜRÜMEKTEN GURUR DUYDUĞUM AK PARTİ AİLESİ

Ak Parti İlçe Başkanı Kemal Sancaktar, “Çok Değerli Genel Başkan Yardımcılarım ve Genel Merkez Teşkilat Başkanım, MKYK Üyelerimiz, Teşkilat Başkan Yardımcılarımız, İl Koordinatörümüz, Kıymetli İl Başkanım ve Milletvekillerimiz, Kadın ve Gençlik Kollarımızın değerli temsilcileri, dava arkadaşlarım, birlikte yol yürümekten onur ve gurur duyduğum kardeşlerim, cefakar ve vefakar Ak Parti ailesi, basınımızın güzide temsilcileri hepinizi saygı ve sevgiyle selamlarken İlçemize ve toplantımıza teşriflerinizden dolayı şükranlarımı sunuyorum. Hoş geldiniz şerefler verdiniz.” dedi.

 BİZE ENERJİ KATMAK İÇİN ZAMAN AYIRDILAR

Sancaktar, “Sayın Teşkilat Başkanım ve onun kıymetli yardımcılarına sizlerin huzurunda bu soğuk kış gününde bizleri motive etmek ve dertlerimizle dertlenmek için, bize enerji katmak için zaman ayırdılar, vakit ayırdılar, Korkuteli bizim için önemlidir deyip buralara kadar geldiler. Sayın Başkanım tekrar tekrar teşkilatım adına teşekkür ediyorum.” Dedi.

 

BİZ ÇALIŞACAĞIZ KORKUTELİ KAZANACAK

Sancaktar, “ Değerli dava arkadaşlarım buradan şunu anlıyoruz ki; bu çetin kış günlerinde Genel Merkezimiz bir gün Aydın’da bir gün Osmaniye’de diğer gün Antalya’da ve Korkuteli’nde oluyorsa İl Başkanımız ve Milletvekillerimiz bir gün Kaş’ta, bir gün Gazipaşa’da, bir gün Akseki’de diğer gün Korkuteli’nde oluyorsa bizim hep birlikte ilçe yönetimimizle, kadın kollarımızla, gençlik kollarımızla, mahalle başkanlarımızla ve tüm teşkilatımızla Korkuteli’mizin 58 mahallesinde 58.000 vatandaşımıza 43.000 seçmenimize ulaşabilmek için gece gündüz demeden yağmur, çamur, kar demeden hava soğuk hiç demeden hiç bir şeyi mazeret etmeden sayın Başkanlarımızın ve kıymetli büyüklerimizin izinden gidip onları örnek alarak hiç durmadan çalışmamız lazım. Biz çalışacağız Korkuteli kazanacak, Antalya kazanacak 18 yıldır olduğu gibi Türkiye kazanacak.” dedi.

 

ADETA SEFERBERLİK İLAN EDEREK HAREKETE GEÇİRDİK

Sancaktar, “Sayın Başkanım 14 Mart 2019 tarihinde İl Başkanımız ve Milletvekillerimizin teveccühü sizlerin onayı ile Ak Parti Korkuteli İlçe Başkanlığı görevine başladım. Göreve başladığımızda yerel seçimlerin son 17. günüydü, son 17 günde şahsım ve partimize destek veren gönüllü arkadaşlarımızla birlikte Ak Partinin Korkuteli’nde ki tüm hücrelerinde adeta seferberlik ilan ederek harekete geçirdik. Cumhur ittifakı ortağımız MHP’nin  adayına muazzam bir şekilde destek vererek, Ak Parti bölündü!! Adayları yabancı tanınmıyor denilen bir ortamda bu teşkilatın özverisi ile rakiplerimize fark atarak Cumhur İttifakının Korkuteli’nde seçim kazanmasını İl Başkanımız Milletvekillerimiz ve Sayın Bakanımızın sonsuz destekleriyle sağladık.” Dedi.

BU TEŞKİLATLAR KORKUTELİ’NDE BİR BELEDİYE SEÇİMİ KAZANMIŞTIR

Sancaktar, “Sayın başkanım burada bir parantez açmak istiyorum Cumhurbaşkanımızın Antalya mitinginde göreve yeni başlamıştım orada size ve İl Başkanımıza bir söz verdim Ak Parti Korkuteli’nde üzerine düşeni fazlasıyla yerine getirecek ve hayırlı bir sonuç alacak demiştim. Bu süreç içerisinde benim için en büyük gurur kaynaklarımdan birisi de sizin gibi değerli başkanlarıma karşı sözümü, yol arkadaşlarımla birlikte tutmuş olmaktır. Tekrar ediyorum Ak Parti ve bu teşkilatlar Korkuteli’nde bir belediye seçimi kazanmıştır. Bunu da belirtmek isterim.” dedi.

VATANDAŞLARIMIZIN SORUNLARINA ÇÖZÜM GETİRDİK

 Sancaktar, “Sayın Başkanım seçimden sonra ilçemizde kuruluştan bugüne görev almış bir çok partilimizi ziyaret ederek, isim havuzu oluşturduk, ardından da İl Başkanlığımızla oturarak, bu havuzdan 20 asil 10 yedek yönetim kurulu üyesini oluşturduk. Daha sonra da sizlerin onayı ile 8 Mayıs 2019 tarihi itibariyle yönetimimiz göreve başladı. Bu tarih itibarı ile yönetimimizle birlikte öncelikle 58 mahalle başkanımızla bir araya gelerek sorunlarını dinledik. Ardından yine bu süreçte toplam çözüm ekibi adı altında her salı bir mahallemizde Kaymakamlığımız, Korkuteli Belediyesi ve tüm Korkuteli Kurum Müdürlerimizle beraber vatandaşımızın ayağına giderek sorunları yerinde dinledik. Zaman zaman yerinde zaman zamanda İl Başkanım ve Milletvekillerimizin destekleriyle vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm getirdik.” Dedi. 

KUTLU YOLCULUĞA EMİN ADIMLARLA DEVAM EDİYORUZ

Sancaktar, “Yine teşkilat çalışmaları kapsamında her salı akşamları partimizin kuruluşundan bugüne partimizde görev yapmış partililerimizi ziyaret ederek, hem onlara yapmış olduğu çalışmalar için teşekkür ediyoruz, hem de tecrübelerinden yararlanarak Ak Partinin bugünlere ne zorluklardan geldiğini yönetimimizdeki yeni arkadaşlarımıza geçmişte görev almış arkadaşlarımızın anlatmalarını istiyoruz ve anlattırıyoruz da sağ olsunlar. Onlarda bize mihmandar oluyorlar. Yani Başkanım gençliğin enerjisiyle geçmişin tecrübesini bir araya getirip bu kutlu yolculuğa emin adımlarla devam ediyoruz.” Dedi. 

PARTİMİZİN 7. OLAĞAN KONGRESİ SEÇİM ÇALIŞMALARINA BAŞLADIK

Sancaktar, “Yine Perşembe ve Cuma akşamları mahalle ziyaretleri gerçekleştirerek, o mahalledeki tüm Ak Parti üyeleriyle toplantı yaparak o mahalledeki çalışma stratejimizi mahalle Başkanımız ve üyeleriyle belirliyoruz. Mahalle çalışmalarımızda ve geçmiş dönem vefa ziyaretlerimizde de sağ olsunlar İl Başkanımızda bize görüntülü konuşma sistemiyle desteklerini esirgemiyorlar. Yine talimatlarınızla Partimizin 7. Olağan kongresi seçim çalışmalarına başladık. Bu kapsamda ilk adım olan delege seçimlerini 11.500 üyemize mesaj atıp, parti binamıza davet ederek şu bulunduğumuz salona 58 adet sandık koyarak delege seçimlerimizi gerçekleştirdik.” Dedi.

1000 ÜYE SAYISINA İNŞALLAH ULAŞACAĞIZ

 Sancaktar, “Sayın Başkanım 10 aylık süreçte 855 adet üye yaptık akbis sistemi kapanmadan önce 250 civarı üyemizin girişini yaptık. Diğer üyelerimizin girişi için sistemin açılmasını bekliyoruz. Kongremize kadar hedefimiz olan 1000 üye sayısına inşallah ulaşacağız.

Önümüzdeki süreçte havaların düzelmesiyle tabi bunu da söylerken Rabbim bu görevi bize tekrar nasip ederse eğer bize nasip olmayıp ta başka bir arkadaşımıza nasip olursa da göreve gelen arkadaşlarımıza telkinlerde bulunarak İl Başkanımızın projesi olan Ak Parti mahallenizde adlı çalışma kapsamında her hafta 2 mahallemize Ak Parti çadırı kurarak o mahallemizin tüm vatandaşlarının hem sorunlarını dinleyip çözüm olacağız hem de üye kayıt ve parti çalışmalarımıza devam edeceğiz.” dedi.

AK PARTİ KORKUTELİ’NDE DAHA DA BÜYÜYECEK

Sancaktar, “Değerli hazirun son olarak şunu ifade etmeliyim ki Ak Parti Korkuteli’nin ve Türkiye’nin en büyük partisidir. Ak Partiyi bölmeye de Ak Partiyi eritmeye de, Ak Partiyi Korkuteli’nde bitirmeye de hiç kimsenin gücü yetmeyecektir. Biz bir oldukça, birlikte Recep Tayyip Erdoğan’ın ve davasının arkasında adam gibi, şahsi hesaplar içine girmeden durdukça, Ak Parti Korkuteli’nde daha da büyüyecektir ve biz görevimiz her ne olursa olsun hep birlikte büyüteceğiz.” dedi.

GELİŞİNİZLE ENERJİMİZE ENERJİ KATTINIZ

Sancaktar, “Sayın Başkanım katılımlarınız için tekrar teşekkür ederken, gelişinizle enerjimize enerji kattınız. Cumhurbaşkanımızın ve sizlerin temsilcileri olarak bizlerde bu enerjiyi milletimize taşıyacağımızdan hiç şüpheniz olmasın. Hepinizi tekraren saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Allaha emanet olunuz. Rabbim yar ve yardımcımız olsun.” Diyerek sözlerine son verdi.