Akşener geliyor

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bugün Antalya'ya gelecek. Bugün gerçekleştirilecek bir dizi programın ardından Akşener yarın saat:17.00'de ilçe binasında partililer ile buluşacak.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.korkutelimanset.com

PARTİLİLER KARŞILAYACAK

İyi Parti Korkuteli İlçe Teşkilatı yarın  İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i ağırlayacak. Genel Başkan Akşener, bugün Gazipaşa, Alanya, Manavgat, Serik ve Aksu’da ilçe teşkilatlarını ve esnafı ziyaret edecek. Akşam yemeğini partililerle Muratpaşa’da yiyecek olan Akşener, yarın  Demre Belediyesi’ni ziyaret edecek ve ilçe esnafınla görüşecek. Demre’den Finike ve Kumluca’ya geçecek olan Akşener Elmalı’daki  belediye ziyaretinin ardından ilçemizde olacak. Saat:17.00'de İyi Parti İlçe Binasına gelecek olan Akşener'i partililer karşılayacak.

 

HALKIMIZ İLE BULAŞACAK

İlk kez ilçemize gelecek olan Genel Başkan Akşener'i coşkulu bir kalabalığın karşılaması bekleniyor. Tüm vatandaşları ilçe binasına  davet eden  İYİ Parti Korkuteli İlçe Başkanı Cemal Tınkaz,"Cesurların lideri Genel Başkanımız sayın Meral Akşener ilçemize geliyor. 21 Ocak Salı günü saat 17:00'da parti binamızı ziyaret ederek siz değerli halkımız ile bulaşacaktır" diye konuştu. Akşener, ilçemizdeki ziyaretin ardından Ankara'ya dönecek.