Araba Pazarına ilgi büyük

Korkuteli Araba Pazarı Cumartesi günü ilk kez Kapalı Hayvan Pazarı ve Borsası sahasında açıldı. Araç almak isteyen ve aracını satmak isteyenler adeta araba pazarına akın etti.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.korkutelimanset.com

ARABA PAZARI DUALARLA AÇILDI

 Korkuteli Araba Pazarı Cumartesi günü dualarla ve kurban kesilerek açıldı. Korkuteli Belediyesi  tarafından faaliyete geçirilen Araba pazarı ilk gününde büyük ilgi gördü. Kapalı Hayvan Pazarı ve Borsası sahasında kurulan oto pazarını ziyaret eden Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek, vatandaşlarla sohbet etti. Ardından sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek,  “Bugün Korkuteli Araba Pazarımızı dualarla ve kurban keserek açtık. Siftah olarak da Zabıtamızın ihtiyacı olan aracı kendi esnafımızdan almak nasip oldu. Tüm Galerici esnafımıza ve katılım gösteren milletimize teşekkürlerimle.” İfadelerini kullandı.

 

ZİYARETÇİ AKININA UĞRADI

Korkuteli Belediyesi tarafından Kapalı Hayvan Pazarı ve Borsası sahasından Cuma günü ilk kez hizmete sunulan Korkuteli Araba Pazarı ziyaretçi akınına uğradı. Korkuteli Araba Pazarı araçlarını satacak olan vatandaşlar ile yeni araç alma hayalini kuran vatandaşları bir araya getirdi. Vatandaşlar, bölgede araba pazarının kurulmasından büyük memnuniyet duyduklarını ifade ederken, hem araç satıcıları hem de alıcıları pazarın yoğunluğundan oldukça memnun kaldı. Korkuteli Araba Pazarı her hafta Cumartesi günleri 10.00 ile 18.00 saatleri arasında hizmet vermeye devam edecek.