Aylık olağan huzur toplantısı yapıldı

Her ay Korkuteli Kaymakamı Ömer Çimşit başkanlığında sekiz merkez mahalle muhtarı ile yapılan huzur toplantısı dün sabah gerçekleştirildi. Toplantıda emniyet yetkilileri, yazlıkçıların gelmesi ile nüfusu artan ilçede önlemlerin iki katına çıkartıldığını belirtti.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.korkutelimanset.com

İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından her ay düzenli olarak mahalle muhtarları ile yapılan aylık huzur toplantısı dün sabah gerçekleştirildi. Temmuz ayı toplantısına Korkuteli İlçe Kaymakamı Ömer Çimşit başkanlık etti. İlçe Emniyet Müdürü Hakan Selen, emniyet müdürlüğünde görevli komiserler, polis memurları eşlik ettiler. Toplantıya; Kiremitli Mahalle Muhtarı Osman Küçükkarasucu, Karşıyaka Mahalle Muhtarı Ferhat Topal, Kargalık Mahalle Muhtarı Ramazan Yaşar, Alaaddin Mahalle Muhtarı Tahsin Keser, Uzunoluk Mahalle Muhtarı Muhammed Ali Üzüm, Yenimahalle Muhtarı İsmail Akgün, İmrahor Muhtarı Veli Şeker, Aşağıpazar Muhtarı Tekin Korucu katıldılar.

Devriyeleri de arttırdık

İlçe Emniyet Müdürü Hakan Selen, daha önceki toplantıda not ettikleri şikâyetler ile ilgili bilgi verdi. Selen; “ Muhtarlarımız parklarda devriye gezilmesini istemişlerdi. Işıklandırma istemişlerdi. Bununla ilgili yazıyı gerekli yerlere yazdık. Devriyeleri de arttırdık. Aynı zamanda parklarda alkol uygulaması da yapıyoruz. Geçtiğimiz günlerde camilerde yaşanan hırsızlık olayları kontrol altında. Kurban Bayramı öncesi kurbanlık satılan yerlerde muhtemel hırsızlıklar için önlem aldık. Ancak bu konuda sizlerin de yardımı olmalı. Bizler tek başımıza bir şey yapamayız.” dedi.

 

İlçede önlemler arttırıldı

Selen, Yazlıkçıların gelmesi ile ciddi bir nüfus artışı olan ilçede önlemleri arttırdıklarını ifade etti. İlçe Kaymakamı Ömer Çimşit; tüm bunların tek başına kolluk güçleri ile çözülemeyeceğini muhtarlara da görevler düştüğünü ve şüpheli durumlarda mutlaka ihbar etmeleri gerektiğini bir kez daha hatırlattı. Çimşit, Emniyet güçlerine yardımcı olunmalı dedi.  Hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından toplantı sona erdi.