Başkan Caran O İsimler Arasında

Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel öncülüğünde gerçekleştirilen kuruluş yıl dönümü programına katıldı. Başkan Caran; “Cumhuriyet Halk Partimizin 101'inci yıl dönümünde 2123’e liderlik edecek CHP Genel Başkanımıza hitaben yazılan mektubumuzu geleceğe bırakmanın gururunu yaşadık. Böyle anlamlı bir belgede, 40 yaş altı belediye başkanları arasında ilçemizle birlikte ismimim yer alması bu gururu taçlandırdı.” Dedi.

Haber Giriş Tarihi: 11.09.2024 10:26
Haber Güncellenme Tarihi: 11.09.2024 10:26
https://www.korkutelimanset.com

‘’GÖSTERDİĞİNİZ HEDEFE DURMADAN DİNLENMEDEN MÜCADELE EDECEĞİMİZE SÖZ VERİYORUZ’’

Milletvekilleri, Belediye Başkanları ve partililerin de olduğu heyetin Anıtkabir ziyaretiyle başlayan program kapsamında Genel Başkan Özgür Özel  ve beraberindeki heyet, Aslanlı Yol'dan yürüyerek tören alanına geldi. Atatürk'ün mozolesine çelenk konulması, saygı duruşunda bulunup İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan programda Özel ve beraberindeki heyet daha sonra Misak-ı Milli Kulesi'ne geçti. Anıtkabir Özel Defteri'ni imzalayan Özel, burada yaptığı konuşmada; ‘’Gösterdiğiniz hedefe durmadan dinlenmeden mücadele edeceğimize söz veriyoruz’’ ifadelerini kullanarak, ‘’ Aziz Atatürk, Sayın Genel Başkanım. İki büyük eserinizden biri olan Cumhuriyet Halk Partisi’nin her kademeden yöneticileriyle birlikte partimizin kuruluşunun yıl dönümünün 101. Yılında huzurunuzdayız. Sizden aldığımız büyük ilhamla partimizi iktidara taşıyarak Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş felsefesinden sapmadan, kurucu değerlerine bağlı kalarak, demokratik, laik, sosyal hukuk devletini güçlendirerek, gösterdiğiniz hedefe durmadan dinlenmeden mücadele edeceğimize söz veriyoruz’’ ifadelerini kullandı.

100 YIL SONRAKİ CHP GENEL BAŞKANI'NA MEKTUP

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 9 Eylül 2123 tarihindeki CHP Genel Başkanına mektup yazdı. Mektup, bir kapsül içinde CHP Genel Merkezi'nin bahçesine gömüldü. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin kuruluş yıl dönümü kapsamında 40 yaş altı MYK, PM, YDK üyeleri, milletvekilleri, il başkanları, belediye başkanları ile toplantı yaptı.  Özel, 9 Eylül 2123 tarihindeki CHP Genel Başkanına yazılan mektubu okuyarak, önceki genel başkanlar Murat Karayalçın, Altan Öymen ve Hikmet Çetin ile birlikte imzaladı. Mektup, CHP Genel Merkezi bahçesine bir kapsül içinde gömüldü. Mektubun bir örneği de "CHP Bellek Sergisi"ne asıldı.

CARAN: İLÇEMİZLE BİRLİKTE İSMİMİM YER ALMASI BU GURURU TAÇLANDIRDI

Cumhuriyet Halk Partisi Müzesi’nin açılışına katılan Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran; “Cumhuriyet Halk Partimizin 101'inci yıl dönümünde, 2123’e liderlik edecek,  CHP Genel Başkanımıza hitaben yazılan mektubumuzu geleceğe bırakmanın gururunu yaşadık. Böyle anlamlı bir belgede, 40 yaş altı belediye başkanları arasında ilçemizle birlikte ismimim yer alması bu gururu taçlandırdı.  40 Yaş Altı belediye başkanları programında ilçemizi temsilen orada olmaktan, bundan 100 yıl sonraki genel başkanımıza imza ve mektup bırakmak benim için onurdu. Cumhuriyet Halk Partisi 101 yaşında Bizlere emanet. 101. Yılımız kutlu olsun.