Başkan Gökce Güreş Kulübünü ziyaret etti

Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce Korkuteli Belediyesi Güreş Kulübünü ziyaret etti. Başkan Gökce’ ye, Geleneksel Altın Kiraz Yağlı Pehlivan Dernek Başkanı Celal Küçükkaraca, Yönetim Kurlu üyesi Hakkı Horzum ve Korkuteli Belediyesi Meclis Üyesi Halil Kara ve MHP Korkuteli İlçe eski başkanı Süleyman Yıldız eşlik etti.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.korkutelimanset.com

Güreş Kulübü Antrenörü Mustafa Arıkan ve sporcuları ziyaret eden Başkan Gökce kısa bir konuşma yaptı. Kulübün başına geçen Antrenör Mustafa Arıkan’a bu hizmetinden dolayı teşekkür ettiğini ifade ederek konuşmasına başlayan Başkan Gökce tüm sporculara başarılar dileyerek kazasız belasız sezonlar temennisinde bulundu. Korkuteli’nin güreşçi memleketi olduğunu belirten Başkan Gökce, Güreş Kulübümüzü kurmak ve hazır hale getirmek için yaklaşık 5 aydır çalışma yapıyoruz. Kulübümüzün bu duruma getirilmesinde emeği geçen Antrenörümüz Mustafa Arıkan, Geleneksel Altın Kiraz Yağlı Pehlivan Dernek Başkanı Celal Küçükkaraca, Yönetim Kurlu üyesi Hakkı Horzum, Meclis üyemiz Ayhan Tığrak ve emek veren herkese teşekkür ediyorum. Güreş Kulübümüzü kurmamızın amacı iyi bir takım oluşturmak, Ata sporumuza yeni güreşçiler yetiştirmeyi amaçlıyoruz.  Kendi yağımızla kavrulup alt yapıya önem veren bir kulüp olacağız. İlçemiz güreşçi memleketidir. Güreşte ön planda yer alıyoruz. Son yıllarda güreşe alttan fazla sporcu yetişmemeye başladı.” Dedi.

“Güreş Kulübünü kurup, hizmete sunarak yeni bir fidan diktik”

Başkan Gökce “Bu eksiği gidermek için ve güreşe yeni sporcular kazandırmak için yola çıktık. Üst boylarda güreş yapan güreşçilerimizin daha iyi yerlere gelmesi, çocuklarımız da güreşe kazandırmak istiyoruz” şeklinde konuştu. Güreş Kulübünün tüm Korkuteli halkının hizmetinde olduğunun altını çizen Başkan Gökce, “ Kapımız herkese açık. Korkuteli’li tüm sporcularımız, çocuklarımız kulübümüze kayıt olabilir. Güreş Kulübünü kurup, hizmete sunarak yeni bir fidan diktik. İnşallah önümüzdeki yıllarda verim alacağız. Tüm sporcularımıza kazasız belasız sezonlar diliyorum. Her zaman yanınızdayız” dedi. Başkan Gökce daha sonra Antrenör ve sporculara Baklava ikram etti ve hatıra fotoğrafı çekindi.Güreş Kulübünü kurarak ve güzel bir salon yaptırarak büyük bir eksikliği gideren Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce’ye teşekkür eden Antrenör, Mustafa Arıkan, “ Başkanımız güreş altyapısı için fitili ateşledi. Şuan için büyük boy’da 12 ve yeni kayıt olarak 34 sporcumuz var. Bu sayı her geçen gün artacaktır. Böyle bir tesisi ilçemize kazandıran Belediye Başkanımız Sayın Hasan Gökce’ye şahsım, sporcular ve sporcu aileleri adına sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.