Başkan İşlek gazetecileri ağırladı

Korkuteli Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle Antalya’da ve ilçemizde görev yapan basın mensupları ile bir araya geldi. İşlek, ilçemize yapılmakta olan projeler hakkında gazetecilere bilgi verdi.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.korkutelimanset.com

ÇOK SAYIDA GAZETECİ KATILDI

Korkuteli Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle

İlçemizdeki basın mensupları ve Antalya’da görev yapan çok sayıda gazeteciyi ağırladı.Antalya ve Korkuteli basınını ilk olarak makamında ağırlayarak onlarla bir süre sohbet eden İşlek, daha sonra bütün gazetecilerle toplu halde bir öğlen yemeğine katıldı.

 

OTAK ÇADIRINDA AĞIRLADI

Yemek sonrasında ilçemizin tanıtımına büyük katkı sağlaması beklenen projelerden biri olan Kanal Korkuteli şantiyesinin yanına kurmuş olduğu otak çadırında gazetecileri ağırlayan Başkan İşlek, Kanal Korkuteli projesi hakkında bilgilendirmelerde bulundu.  Daha sonra, kısa bir süre önce başlamış olan Korkuteli Seyirpark projesini gazetecilerle birlikte inceleyen İşlek, burada gazetecilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

HAVUZUN TANITIMI YAPILDI

Başkan İşlek, son olarak Korkuteli 1071 Yüzme Havuzu ve Spor Yerleşkesini gazetecilerle birlikte gezdi. Antalya’dan gelen gazeteciler 29 gün gibi kısa bir sürede tamamlanan ve belediyenin kendi imkânları ile belediye çalışanları tarafından yapılan yüzme havuzuna hayran kaldılar. Buradaki ziyaretin ardından Başkan İşlek, gazetecileri uğurladı.