“Bu ülke darbecilerden çok çekmiştir “

Saadet Partisi Korkuteli İlçe Başkanı Çimen “Demokrasi vazgeçilemez bir unsurdur. Gerekçesi ne olursa olsun hiç bir darbe girişimi kabul edilemez. Bu milletin demokrasi, aklı selim ve sağduyu ile çözülemeyecek hiç bir problemi yoktur. ” dedi

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.korkutelimanset.com

Cuma akşam saatlerinde başlatılan darbe girişimi, sabaha kadar süren bir mücadele sonucunda bastırıldı. Darbe girişiminde 161 kişinin şehit olduğu 1440 kişinin de yaralandığını açıklandı.

Cuma gecesi yaşanan olaylar sonrası siyasilerden de açıklamalar geldi. Saadet Partisi Korkuteli İlçe Başkanı Ziya Çimen “Demokrasi vazgeçilemez bir unsurdur. Gerekçesi ne olursa olsun hiç bir darbe girişimi kabul edilemez. Bu milletin demokrasi, aklıselim ve sağduyu ilkesi ile çözülemeyecek hiç bir problemi yoktur. Bu ülke bugüne kadar ne çekti ise yapılan darbeler ve darbecilerden çekmiştir” dedi. Çimen ayrıca “Milletimizin sağduyusuyla vatan ve millet sevgisiyle, kardeşlik inancıyla birlik ve beraberlik içerisinde bu süreci atlatacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.