Caran’dan CHP’ye hayırlı olsun ziyareti

Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığına adaylığını açıklayan ilk isim Korkuteli’nin tanınmış genç esnaflarından Hasan Can Caran, CHP Korkuteli İlçe Teşkilatına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.korkutelimanset.com

Geçtiğimiz haftalarda yapılan CHP Korkuteli Olağanüstü İlçe Kongresinde yeniden İlçe Başkanı seçilen Şeyhali Kara ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. Kara’yı önceki gün önümüzdeki aylarda yapılacak olan Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığına adaylığını açıklayan ilçemizin genç esnaflarından Hasan Can Caran ziyaret etti. Ziyarette ilçe gündemi ile ilgili istişarelerde bulunuldu

 

CARAN PROJELERİNİ ANLATTI

 CHP Korkuteli İlçe Teşkilatından ziyaret ile ilgili; “SS. Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi kongresinde başkan adayı olan ilçemiz iş insanlarından Hasan Can Caran beraberindeki heyetle birlikte İlçe Başkanımız Şeyhali Kara ve Yönetim Kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Esnafın takdirini kazanıp, seçildiği takdirde yapacak olduğu projeleri anlattı. Nazik ziyaretlerinden ötürü kendilerine teşekkür eder, tüm adaylarımıza başarılar dileriz.” açıklaması yapıldı.