Çavuşoğlu’ndan eski hastane müjdesi

Geçtiğimiz günlerde gazetemizde “Ortak karar ile atıl kalmasın” başlığı ile yayınlanan haberimizde “Korkuteli siyasi çevreleri ve vatandaşlar şuan kullanılmayan binaların uzun süre atıl kalmaması gerektiğinin altını çiziyorlar” satırlarına yer vermiştik. İlk açıklama Korkuteli Halk Konseyi Platformu Başkanı C. Tayyar Yörük’ten gelmişti. Dün AK Partide beklenen müjdeli haber geldi

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.korkutelimanset.com

Hastane olarak kalmalı yazmıştık

 

Korkuteli Manşet Gazetesi vatandaşın sesini duyurmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde gazetemizde “Ortak karar ile atıl kalmasın” başlığı ile yayınlanan haberimizde “Korkuteli siyasi çevreleri ve vatandaşlar şuan kullanılmayan binaların uzun süre atıl kalmaması gerektiğinin altını çiziyorlar” satırlarına yer vermiştik. İlk açıklama Korkuteli Halk Konseyi Platformu Başkanı C. Tayyar Yörük’ten gelmişti. Dün AK Partide beklenen müjdeli haber geldi. Yörük yaptığı açıklamada “Öncelikli olarak eski devlet hastanesinin yapımına katkıda bulunan iş adamlarına, siyasilere ve eczacılarımıza teşekkür ediyorum. O dönem eski hastane için el birliği ile çalışma yapılmıştı. Benim bildiğim kadar eski hastanenin yeri Ekmekçioğlu tarafından hastane yapılmak üzere vakfedilmiş. Yani o arazi hastane olması için verilmiş. Şimdi kalkıp başka bir amaç ile kullanmayalım. Korkuteli’ndeki tüm siyasiler bir araya gelerek bu binayı bana göre ya fizik tedavi hastanesi ya da geniş çaplı kadın doğum ve çocuk hastanesi olarak kullanalım. Bu sayede vakfedilmiş arazi amacında kullanılmış olur. Yine çevre il, ilçelerden birçok kadın doğum hastasını Korkuteli’ne çekerek sağlık turizmi yapabiliriz. Yine fizik tedavi de bize sağlık turizmini sağlar” şeklinde konuşmuştu.

 

Çavuşoğlu müjde verdi

 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu, AK Parti İl Başkanı Rıza Sümer, AK Parti Antalya Milletvekilleri Hüseyin Samani, Mustafa Köse, Gökçen Özdoğan Enç, Atay Uslu, İbrahim Aydın ve Sena Nur Çelik ile dün Korkuteli’nde partililerle buluştu. Çavuşoğlu vatandaşlara birçok konuda Korkuteli ile ilgili gerçekleştirecekleri projeleri anlattı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu gazetemizin gündeme getirdiği hastane konusu ile ilgili yaptığı açıklamada vatandaşlara “Antalya'yı sağlık turizminin merkezi yapmak istiyoruz. Bunun için ihtisas hastanelerine de ihtiyaç var. Geçen geldiğimizde eski hastane binasının göğüs hastalıkları hastanesi olması ile ilgili bir fikir duydum ve bu fikir bana çok iyi bir fikir gibi geldi. Korkuteli'ndeki eski hastaneyi yeniden yaparak göğüs hastalıkları hastanesine çevirmek için çalışacağız" diye konuştu.