CHP Kurumları Ziyaret Etti

Cumhuriyet Halk Partisi Korkuteli İlçe Örgütü, dün kurum, STK ve siyasi parti ziyaretleri gerçekleştirdi. İlçe Başkanı Yıldıray Çıldır yapmış olduğu açıklamada, “Yeni yönetimimizle birlikte kurumlarımıza nezaket ziyaretinde bulunduk” dedi.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.korkutelimanset.com

Geçtiğimiz Aralık ayında ilçe kongresini gerçekleştiren Cumhuriyet Halk Partisi Korkuteli Örgütü, dün kurum ve siyasi parti ziyaretleri gerçekleştirdi. CHP İlçe Başkanı Yıldıray Çıldır, liderliğindeki heyet sırasıyla Korkuteli Mal Müdürü Ümit Ulusan, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmet Yıldız, Tarım İlçe Müdürü Selda Sert, Ziraat Odası Başkanı Musa Fikri Büyükçetin, Korkuteli Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek, İlçe Jandarma Komutanı Ali Yıldız, Esnaf Odası Başkanı Fahrettin Özbek, Esnaf ve Kefalet Kooperatifi, AK Parti İlçe Başkanı Kemal Sancaktar, MHP İlçe Başkanı Medine Yapılmışev ve İYİ Parti İlçe Başkanı Cemal Tınkaz’a nezaket ziyaretinde bulundu.

“YARARLI ZİYARETLER GERÇEKLEŞTİRDİK”

Cumhuriyet Halk Partisi Korkuteli İlçe Başkanı Yıldıray Çıldır ziyaretlerle ilgili olarak yapmış olduğu açıklamada, “Siyasetin topluma hizmet olduğuna inandığımız için bu konuda bilgi alışverişi yapmak, var olan sorunları ortaya koymak anlamında çaba sarf ediyoruz. Sorunları nasıl çözeceğimizi, neler yapacağımızı birlikte konuşarak sonuca varabiliriz. Fikir alışverişi yaparak Korkuteli halkının geleceği açısından tespitler yapmak ve çalışmalarımızı bu yönde sürdürmek için diyaloglarda bulunduk. Yararlı ziyaretler gerçekleştirdik” dedi.

“CHP OLARAK KATKI SAĞLAMAK İSTİYORUZ”

Amaçlarının Korkuteli halkına hizmetin en iyisini sağlamak olduğunu ifade eden Çıldır, “Bu hizmetleri yaparken önceden var olan sonuçları yönetim kurulundaki ve meclis üyeliklerindeki arkadaşlarımızla birlikte konuşup, böyle bir gezintiye ihtiyaç olduğuna inandık ve kurum amirlerinden değerli görüşlerini aldık. Bu konuda biz her zaman diyalogdan yanayız. Korkuteli’miz için halkımız için ne yapılması gerekiyorsa biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak katkı sağlamak istiyoruz” dedi.

“ELİMİZDEN GELENİ YAPMAYA HAZIRIZ”

Çıldır, “Bu anlamda Korkuteli’nin geleceği için elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız. Bu konuda iktidar partisi, muhalefet partisi, sivil toplum örgütleri kim olursa olsun katkı vermeye hazırız. Biz zaten bu amaçla siyasette yola çıktık. Onun için bizim; uzlaşmaya, diyalog içinde olmaya ve birlikte hareket etmeye her zaman hazır olduğumuzu ilçe halkının bilmesini istiyoruz” diye konuştu.