“CHP’nin duruşuna ters hiçbir şeye izin vermeyiz”

Geçtiğimiz gün Korkuteli’yi ziyaret eden CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, son günlerde CHP’li belediyelerde yaşanan belediye başkanlarının yakınlarının işe alımları ile ilgili açıklama yaptı.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.korkutelimanset.com

ASLA TAHAMMÜL ETMEYİZ

Cumhuriyet Halk Partili belediye başkanları son günlerde akrabalarını ve yakınlarını işe almakla ve belediyelere ait şirketlerin başına getirmekle gündemde. Geçtiğimiz gün ilçemizi ziyaret eden CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak’ta bu eleştirilere yanıt verdi. Budak “ CHP’nin duruşuna ters, liyakata ters olan hiç bir şeye izin vermeyiz.  Bir kere biz yola çıkarken dedik ki, belediyelerde çok ciddi bir başarı var bu başarıyı engelleyecek en ufak girişime tahammül etmeyiz.” dedi.

 

GENEL MERKEZ TAKİPTE

 Budak; “Bir kere bunu baştan söyleyelim. İlk önce birinci derece de kan bağı olan akrabalık ilişkileri olanların belediyelerde kamu da çalışmaları ile ilgili bir kanun teklifi hazırladık, verdik. Geçtiğimiz günlerde verdik. Sayın genel başkanımız bununla ilgili yedi maddelik bir açıklama yaptı. Liyakat esaslı yönetim olacağı, halka dokunan, halkın sorunlarını çözen, bir belediyecilik anlayışı ile ilgili tüm belediye başkanları ve yöneticilerini uyaran, aynı zamanda da her durumda masalarında o yedi maddenin olduğu ve dönem dönem bakıp o maddeleri bakıp hatırlamaları gerektiğini çok kez söyledi.” dedi.

 

 SÜREKLİ DENETİM HALİNDE OLACAK

Sözlerine devam eden Çetin Osman Budak; “Biz de bu anlayışa yani CHP’nin duruşuna ters olacak tüm girişimlere CHP Genel Merkezi, başta genel başkan olmak üzere gerekli kontrolü yapacak. Bununla ilgili geçtiğimiz ay belediyeler koordinasyon merkezi genel merkezde kuruldu. Yakın takip devam edecek. Genel Merkezimiz, halka daha fazla dokunma konusunda takipçi olacak. CHP’nin kurumsal yapısı sürekli denetim halinde olacak.”  diye konuştu.