CHP ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

CHP Korkuteli İlçe Başkanlığı tarafından ilçede yeni açılan klinik ve avukatlık ofislerine ‘hayırlı olsun’ ziyaretleri gerçekleştirildi. CHP’liler ayrıca AGD Korkuteli Temsilcisi Av. Adem Sarıcalar’ı da ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.korkutelimanset.com

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Korkuteli İlçe Başkanlığı tarafından sosyal medyada yapılan açıklamada, “Korkuteli İlçe Sekterimiz Burhan Uysal, İlçe Başkan Yardımcılarımız Kerem Yüksel, Ahmet Aksarı, Senem Şahin ve Necdet Tuna, geçtiğimiz aylarda hizmet vermeye başlayan Antaklinik Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği'ni ziyaret ederek Dt. İbrahim Atmaca ve Uzm. Dt. Rabia Adanur Atmaca'ya hayırlı olsun dileklerini ilettiler. CHP İlçe Sekteri Burhan Uysal, “Korkuteli’nde ağız ve diş sağlığı konusunda standartları yükseltecek bir tesis kurulmuş, genç arkadaşlarımızı tebrik ederiz” diye konuştu.

CHP tarafından açıklamanın devamında, “İlçe yöneticilerimiz yeni avukatlık ofislerini açan Av. Binnur Yurt Kiraz, ve Av. Hakkı Zübeyr Kiriş'e hayırlı olsun ziyaretleri gerçekleştirdiler. Daha sonra Anadolu Gençlik Derneği İlçe Başkanı Av. Adem Sarıcalar ile ilçe ve ülke gündemiyle alakalı sohbet ettiler.  Kendilerine misafirperverlikleri ve ilgileri için teşekkür ederiz” ifadelerine yer verildi.