Çimen “Kucaklaşmalıyız ayrışmamalıyız”

Geçtiğimiz hafta sonu Saadet Partisi Antalya İl Kongresi yapıldı. Kongreye Genel Başkan Temel Karamollaoğlu’da katıldı. Genel Başkan’ın katlımı ve gündem ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Korkuteli İlçe Başkanı Ziya Çimen , genel başkanın ifadeleri çok doğru,” biz kucaklaşalım diyoruz.” Dedi.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.korkutelimanset.com

Ziya Çimen Saadet Partisi Genel BaşkanıTemel Karamollaoğlu’ nun Antalya İl Kongresi sırasında söylediği“Bu teklifi getirirken, oy verenler vatansever, vermeyenler de vatana ihanet edenler diye bir tarif yapmaya kalkarsanız, bunun karşısında dururuz. Bu kamplaşmaktır, biz kucaklaşalım diyoruz, siz sadece ‘evet’ ve ‘hayır’dan dolayı insanları gruplara ayırıyorsunuz” Sözlerini yineleyerek, toplumda farklı düşünenler elbette olacaktır. Dedi. Çimen Karamollaoğlu’ nun “Bir ülkenin içinde en büyük sıkıntı kamplaşmaktır. Gruplara ayırmak, birbirini hasım ve düşmanca görmektir. İnananlar eğer bunu bir kamplaşma haline getirirlerse ülkeye zarar verirler. Kamplaşmanın en uç noktasıdır terör. Terör ile mücadele ederken onların oyununa gelir, insanları kavganın içine çekerseniz onlardan pek farkınız kalmaz” şeklindeki ifadelerine katıldıklarını söyleyerek. “Kucaklaşmalıyız ayrışmamalıyız” Dedi.

 Galip Akın veda etti

Uzun yıllar Saadet Partisi  Antalya İl Başkanı olarak bilinen Galip Akın’ın, kongredeki veda konuşmasında duygulu anlar yaşandı. Akın, konuşmasında siyasi hayatından örnekler vererek, Milli Görüş hareketinde neler yaptıklarını bir bir anlattı. Uzun yıllardır bu görevi sürdürdüğünün de altını çizen Akın, “bugün inşallah bu bayrağı başka bir kardeşimize teslim edeceğiz. İnşallah bayrağı bıraktığımız arkadaşımız bu bayrağı daha da yükseğe taşıyacaktır” diye konuştu. Tek liste ile gidilen kongre de ise Ramazan Düzen Saadet Partisi’nin yeni Antalya İl Başkanı oldu. Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hoca için hazırlanan sinevizyonda ise partililer gözyaşlarına hâkim olamadı. Erbakan’ın siyasi hayatını ve mücadelesini konu edinen sinevizyon sırasında salonun birçok noktasında oturan partililer arasında gözyaşı dökenler olduğu görüldü.