Cumhuriyet’te hedef büyük

Cumhuriyet Gülhizar – Osman Sarıca Ortaokulu/İmam Hatip Ortaokulu bu yıl LGS’de yine iddialı. Son yıllarda LGS ve Bursluluk sınavlarında başarıları ile damgasını vuran Cumhuriyet, öğrencilerinde motivasyonu arttırmak için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.korkutelimanset.com

Okulun Rehberlik Servisi ve Fotoğrafçılık Kulübünün katkıları ile öğrencilerin Fen Liseleri ve proje okullarını kazanma hedeflerini diri tutmak amacıyla “Hedef Köşesi” oluşturuldu.

Korkuteli, İstanbul, Antalya, Ankara, İzmir, Burdur ve Denizli Fen Liseleri ve Proje İmam Hatip Liseleri’nin bulunduğu 12 okul hedef köşesinde yerini aldı.

  

ÖĞRENCİLER HEDEFLERİNE ODAKLANDI

Öğrenciler arasında yapılan “hedef değerlendirmesi” sonucuna göre oluşturulan köşede herkes kendine göre bir hedef belirliyor. Amaçlarına ulaşmak için öğrenciler derslerine ve sınavlara odaklanmalarının arttığı ifade ediliyor.

 

Konuyla ilgili olarak öğrenci velisi Ahmet Kula, yapılan çalışmaların öğrenciler üzerinde büyük etkisi olduğunu, ders çalışma azimlerinde artış gözlemlendiğini ve motivasyonlarının yükseldiğini belirtti. Okul yönetimi ve öğretmenlerinin sınav motivasyonu ve öğrencilere hedef belirleme konusunda yaratıcı davrandıklarını, işlerini büyük bir sevgi ile yaptıklarını söyledi. Tüm olumlu çalışmalarından dolayı teşekkürlerini iletti.