Depremzedeler İçin Kan Bağışı Kampanyası

Elazığ ve Malatya'da meydana gelen deprem sonrasında kan ihtiyacını karşılamak amacıyla Ak Parti Korkuteli İlçe Teşkilatı, Kızılay işbirliği ile yarın kan bağışı düzenleyecek.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.korkutelimanset.com

Ak Parti Korkuteli İlçe Teşkilatı, Kızılay ortaklığı ile yarın saat: 09:00 ve 18:00 arası Ak Parti İlçe Binasında kan bağışı yapılacak. Partililer başta olmak üzere, tüm duyarlı vatandaşları kan vermeye davet eden Ak Parti İlçe Başkanı Kemal Sancaktar, kan bağışı hakkında bilgi verdi.

AMACIMIZ; KARDEŞLERİMİZİ YALNIZ BIRAKMAMAK

Sancaktar,  “Bu Çarşamba saat: 09:00 ile akşam 18:00 saatleri arasında parti binamızın toplantı salonunda tüm Korkutelililerimizi parti binamıza davet ediyorum. Kızılay ile ortaklaşa gerçekleştirdiğimiz, öncelikle Elazığ ve Malatyalı hemşerilerimizi destek olmak amacıyla bir kan bağışı kampanyası gerçekleştiriyoruz. 29 Ocak Çarşamba günü tüm halkımızı Ak parti Korkuteli ilçe teşkilatı toplantı salonuna bekliyoruz. Amacımız; kardeşlerimizi yalnız bırakmamak. Oradaki kardeşlerimiz zor durumdayken biz burada refah ve ferah içinde olursak bunun hesabını Allah bunu bizlere sorar. Biz bu bakış açısı ile hareket ediyoruz." diye konuştu.