“ Diğer adayların hiç bir amacı yok”

Ak Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş dün öğleden sonra Korkuteli’ne geldi. Taş, “ Diğer adayların hiçbir amacı yok, tek dertleri yakmak yıkmak” diye konuştu.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.korkutelimanset.com

İlk olarak Ak Parti Korkuteli İlçe Teşkilatına gelen İbrahim Ethem Taş burada partililer ile bir araya geldi. Gazetecilerin sorularını yanıtladı. Değerli ilçe başkanım, kadın kollarım, gençlik kollarım değerli parti mensupları, bugün burada bir program yokmuş. Bende genelde Dış İşleri Bakanı ve Menderes Türel ile çalışıyordum. Bugün buradayız. Bazı ziyaretlerimiz olacak. 21 Mayısta adaylarımız açıklandı, listede birbirinden değerli on altı adayımız var. Üstelik üç kadın adayımız var ikisi seçilebilecek yerde kadın milletvekilimiz var. Bizler için kadın her zaman değerlidir. Biz diğer partiler gibi kadın adını kullanıp listede yer vermemezlik yapmayız. Kadının kadın kollarının öneminin her zaman farkındayız. Listemizde hem kadınlara hem gençlerimize yer verdik. Şuan Antalya’daki partilere baktığınız zaman en iyi liste bizim partimizde. İlk sırada Bakanız Mevlüt Çavuşoğlu var. Antalya’yı en iyi temsil edecek adaylar bizim partimizde. Antalya’nın cumhurbaşkanımıza en iyi şekilde destek vereceğine inanıyorum. Diğer adaylara baktığımız zaman şimdi, Muharrem İnce var diyor ki gençler 18 yaşına biz bakacağız diyor, günaydın diyorum, biz bunu altı yıldır yapıyoruz.” dedi.

“Biz Türkiye’yi yeniden imar etmeye geldik”

Taş, “ Meclisten geçen kanunlara bir zahmet bak. Diğer adayların hiçbir amacı yok, biri sarayı yıkacak, bir köprüyü yıkacak, yıkmak için gelmişler. Bizim adayımız belli zaten Recep Tayip Erdoğan, 2001 yılından beri neler yaptı. İlk geldiğimizde yüzde kırkı tamamlanmış olan Alanya yolunun yüzde yüzünü tamamladık. Korkuteli duble yolu yapıldı, 2006 yılında açıldı. Şimdi durmuyoruz, Elmalı’ya kadar duble yol yapıyoruz. Bunun yanında hızlı tren geliyor. Konya, Ankara, Eskişehir ve İstanbul. Biz hizmet ve icraat partisiyiz. Biz Cumhuriyet Tarihinde yapılan duble yolların tam dört katını 16 yılda yaptık. Biz hizmet ve icraat partisiyiz. Bugüne kadar yaptıklarımız yapacaklarımızın teminanıtıdır. Antalya’da beş tane üniversite var, biz bu sayıyı ona çıkaracağız. Biz Türkiye’yi yeniden imar etmeye geldik, yakmaya yıkmaya değil. Biz iktidara gelmeden kimseye sosyal yardım yapılmıyordu. Sıcak ekmeğini evine kadar götürüyoruz. Yaşlılara evde bakım hizmetleri var. Bundan sonra daha iyi yapılacak. Biz vatandaşımıza hizmetkar olmaya talibiz.” dedi.