Güçlenerek Yolumuza Devam Edeceğiz

Ak Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, baba ocağı Korkuteli’de konuştu. Taş, “Korkuteli’de de Antalya’da da partimiz oy oranlarını yükselterek devam ediyor. Bundan sonraki süreçte biz hem Korkuteli ’de, hem de Antalya’da güçlenerek yolumuza devam edeceğiz.” dedi.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.korkutelimanset.com

Ak Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, “Ben öncelikle baba ocağı Korkuteli’den değerli başkan yardımcımıza ve ekibine hoş geldiniz, şerefler verdiniz diyorum. Bugün Aksu, Serik, Manavgat, Kepez ardından Korkuteli’deyiz. Teşkilatlarımızla buluşmaya devam ediyoruz. Bugün Korkuteli’de tekrar şunu anladım. Biz enerjimizi sizlerden alıyoruz. Biraz önce ilçe başkanımız dedi ya; milletvekillerimiz ve il başkanımız Kaş’tan, Gazipaşa’ya çalışmalar yapıyor. Bize enerji veren tek şey sizin gözlerinizden aldığımız enerji. Sizin dualarınız onun dışında bizim enerji kaynağımız yok.” dedi.

 

 CUMHUR İTTİFAKI’NIN BAYRAĞINI İNDİRMEDİK

Taş, “En önemli dinamik teşkilatlar. Teşkilatların ne kadar önemli olduğunu biz 18 yıllık süreçte gördük ve hep birlikte yaşadık. Korkuteli’de 24 Haziran seçimlerinde %50’nin üzerinde bir destekle Korkuteli’den partimize ve liderimiz sayın Recep Tayyip Erdoğan’a çok güçlü bir destek geldi. Ardından 31 Mart seçimlerinde burada üç aday çımasına rağmen partimizden bir arkadaş başka bir partiye aday olmasına rağmen siz mahalle başkanlarımız kadın kolları ve gençlik kolları teşkilatımız meclis üyelerimiz ve ana kademe yönetimlerimiz sahadaki dik duruşunuz çalışmalarınız ve gayretinizle hamd olsun Korkuteli’de partimizi Cumhur İttifakı’nın bayrağını indirmedik.” Dedi.

 

KONGRE DEMEK BİZDE YENİLENMEK DEMEK

 Taş, “Ve dediğimiz gibi Korkuteli’ de de Antalya’da da partimiz oy oranlarını yükselterek devam ediyor. Bundan sonraki süreçte biz hem Korkuteli ’de, hem de Antalya’da güçlenerek yolumuza devam edeceğiz. Şimdi önümüzde kongre süreci var. İnşallah Allah izin verirse şubat sonunda genel merkezimizin onayı ile sürecimiz başlatıyoruz. Korkuteli’de de inşallah şubat sonunda olmasını bekliyoruz. Kongre demek bizde yenilenmek demek, heyecanlanmak demek, güçlenmek demek. İnşallah biz ilçe başkanımızla, kadın kollarımızla gençlik kollarımızla birlikte heyecanla coşkuyla partimizi 2023 hedefine emin adımlarla gidip Cumhur Başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı 2023’te de Türkiye Cumhuriyetinin devlet başkanı olarak Korkuteli ve Antalya’dan güçlü bir destekle seçtireceğiz.” diye konuştu.