Halk Eğitim Merkezi Yılsonu Sergisi Açıyor

Açıldığı günden bu yana Binlerce kişiye meslek ve sanat alanında eğitim veren Korkuteli Sevim-Cevat Soyiç Halk Eğitim Merkezi, yılsonu sergisi için hazırlıklarını tamamladı.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.korkutelimanset.com

17 Haziran Salı günü Recep Gürbüz Kapalı spor salonunda 11 stanttan oluşan bir sergi açılışı yapacak. Tüm hazırlıkları tamamlayan Sevim-Cevat Soyiç Halk Eğitim Merkezi, 150 öğrencinin katıldığı yılsonu sergisi hazırlıklarını tamamladı. Bilgisayar  okuryazarlığı, bağlama, gitar, halk oyunları, dikiş-nakış gibi 40’ın üzerinde branşta eğitim veren Sevim-Cevat Soyiç Halk Eğitim Merkezi, bir yıllık çalışmalarını sergi ile taçlandıracaklar.

Sevim-Cevat Soyiç Halk Eğitim Merkezi müdürü Ahmet Çobanoğlu, “açılan kurslarda eğitim görün kursiyerlerin, kısa süre içinde meslek edindiklerini belirterek özellikle dikiş-nakış, kursiyerleri çok kısa süre içinde bir işe yerleştiklerini söyledi.

Çobanoğlu, amacımız gönüllülük esasına dayanan, hayat boyu eğitim vererek, kursiyerlerimizin üretkenliklerini sağlamak, aile ekonomisine katkıda bulunmalarını amaçlamaktayız. Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğüne bağlı olarak çalışan kurumun, yaşanabilir hayatla ilgili talep edilen her kursu açmaya hazır olduğunu Merkezimizde 7’den 70’e herkes için sanat ve mesleki eğitim kursu mevcut” dedi.