Halk Eğitimde 17 Yeni Kurs Açılacak

Sevim Cevat Soyiç Halk Eğitimi Merkezi tarafından yaz dönemde 17 yeni kurs açmayı hedefliyor. Sevim Cevat Soyiç Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ahmet Çobanoğlu, önümüzdeki günlerde yaz dönemi kursları çerçevesinde kursiyerlerden gelen talepler üzerine yeni kursların da açılacağını belirtti.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.korkutelimanset.com

Yaz dönemi kursları çerçevesinde Bağlama kursu olarak Sabah, Öğle ve Akşam, İngilizce Sabah ve Öğleden sonra, Gitar, Halk oyunları sabah ve öğleden sonra, İngilizce, Satranç, Hızlı okuma teknikleri, Resim, Bilgisayar, Tecvitli Kuran kursu, Hüs-nü hat kurslarının açılmasının planlandığını söyleyen Korkuteli Sevim Cevat Soyiç Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ahmet Çobanoğlu, kursiyerlerden gelen talepleri dikkate alarak önümüzdeki günlerde yeni kursları da açmaya devam edeceklerini söyledi.

Kursların önümüzdeki günlerde itibaren açılması bekleniyor.  Katılım için ilgililerin şahsen  Korkuteli Sevim Cevat Soyiç Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğüne gelerek başvuruda bulunmaları gerekiyor. Sayısı oluşan gruplar bekletilmeksizin açılacaktır.