İmirgi Başkanları Buluşturdu

Antalya ve Korkuteli’ndeki farklı kurumlarda Başkanlık yapan ilçenin tanınmış simaları 19. AESOB Olağan Genel Kurulunda bir araya geldiler. Başkanları bir araya getiren isim ise aslen Korkutelili olan Antalya Amatör Futbolcular Derneği Başkanı Adnan İmirgi oldu.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.korkutelimanset.com

 Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliğinin Olağan Genel Kurulu, geçtiğimiz günlerde gerçekleşti. Genel Kurulda Korkutelili Başkanlar da bir araya geldiler. Son dönemde Korkuteli’nde çok önemli bir spor organizasyonunu hayata geçirmek için büyük çaba gösteren Antalya Amatör Futbolcular Derneği Başkanı Adnan İmirgi, Korkuteli’nin Başkanlarını bir araya getirerek aynı karede buluşturan isim oldu. Aslen Korkutelili olan Başkanlar; Antalya Şoförler Odası Başkanı Mehmet Ali Alkan, Antalya Otelciler Pansiyoncular, Camcılar, Matbaacılar ve Reklamcılar Odası Başkanı Özcan Sucu, Amatör Futbolcular Federasyonu Antalya Amatör Futbolcular Derneği Başkanı Adnan İmirgi, Korkuteli Esnaf Odası Başkanı Fahrettin Özbek katıldı.

“Bizler de Korkuteli’mize sahip çıkmalıyız”

Toplantıya ayrıca; Korkuteli DOKSAP eski Başkanı ve Korkuteli Esnaf Odası Başkan Yardımcısı Muharrem Yavuz, Korkuteli Esnaf Odası Yönetim Kurulu Üyeleri; Ramazan Bülbül, Osman Küçükyörük, Abdurrahman Kınık, Mehmet Akdeniz  Antalya’da yapılan önemli bir Genel Kurul sonrasında aynı karede buluştular.Amatör Futbolcular Federasyonu Antalya Amatör Futbolcular Derneği Başkanı Adnan İmirgi, Korkutelili olduğu halde Antalya’da çok önemli görevlerde bulunan insanlarımızın olduğunu belirterek, “Maalesef birçoğumuz bir birimizi tanımıyoruz bile. Oysa Korkutelililer bir birini tanımalı, kendi insanına sahip çıkmalı, bizler de Korkuteli’mize sahip çıkmalıyız. İnşallah bundan sonra sık sık bir araya gelerek ilçemize nasıl katkı sağlayabiliriz diyerek toplantılar yapacak ve çözüm yolları arayacağız.” Dedi.