“İMRAHOR BİTMİŞ”

Korkuteli Halk Konseyi Platformu Başkanı C. Tayyar Yörük geçtiğimiz hafta gerçekleşen sulama konularındaki tartışmalara bir yenisini ekledi. Yörük “Uygulayıcı firma İmrahor Mahallesindeki yolu bozmuş, evlere hasar vermiş. Kısacası İmrahor bitmiş” dedi

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.korkutelimanset.com

Toz toprak içinde iftar yapılıyor

 

Korkuteli uzun bir süredir asrın projesi diye adlandırılan damlama sulama projesi hakkındaki sert tartışmalara ev sahipliği yapıyor. Korkuteli Halk Konseyi Platformu Başkanı C. Tayyar Yörük geçtiğimiz hafta Korkuteli Sulama Birliği uygulayıcı firma ve DSİ bölge müdürlüğü arasında gerçekleşen sulama konularındaki tartışmalara bir yenisini ekledi. Yörük “Uygulayıcı firma İmrahor Mahallesindeki yolu bozmuş, evlere hasar vermiş. Kısacası İmrahor bitmiş” dedi. Yörük “Damlama Sulama Projesi için çalışan firma maalesef İmrahor yolunu adeta mahvetmiş. İnsanlar toz toprak içinde iftar yapmak zorunda kalıyorlar. Vatandaşı mağdur ediyorlar” şeklinde konuştu.

 

 

 

Korkuteli Belediyesine teşekkürler

 

Korkuteli Halk Konseyi Platformu Başkanı C.Tayyar Yörük yaptığı açıklamada ayrıca “Damlama sulama projesini geçirmek için sadece yolu bozmamışlar. Birçok vatandaşın da evinin girişindeki duvar, kapı gibi yerlerde zarar vermişler. Yolu ya asfalt yapmalılar ya da Korkuteli Belediyesine bedel ödemek zorundalar. Yine zara uğrayan vatandaşla görüşmeleri lazım. İftar açamayan vatandaşlar için Korkuteli Belediyesinden yardım istedik. Korkuteli Beleye Başkan yardımcısı Metin Bey Yardımcı olarak sulama yaptırdı. Kendisine Korkuteli Belediyesine teşekkür ederiz. Ancak bunlar lokal çözüm. Firma ya yolumuz tamir etsin da bedelini belediyeye ödesin. Birileri çıkıp bu sizin işiniz mi diyebilir. Korkuteli Halk Konseyi Platformu vatandaşı sorun ve isteklerini yetkililere iletmek üzere kurulmuştur. Bu da bizim görevimizdir” dedi.