“İnternet yok, fatura var”

Korkuteli’nde Uzunoluk Mahallesi Çamlıbağ mevkiinde yaşanan internet sorunu vatandaşı adeta çileden çıkardı. 2 ayı aşkın süredir evlerinde internet olmamasına rağmen fatura ödediklerini iddia eden vatandaşlar internetten dolayı mağduriyet yaşadıklarını dile getirdi.

Haber Giriş Tarihi: 17.10.2024 19:31
Haber Güncellenme Tarihi: 17.10.2024 19:31
https://www.korkutelimanset.com

“İNTERNET REZALETİ!”

 Korkuteli’nde son dönemde TURKNET kullanıcıları, sık sık yaşanan internet kesintileri nedeniyle büyük mağduriyet yaşıyor. İnternet hizmetindeki kesintiler, kullanıcıların sabrını zorladı. Korkuteli’ne bağlı Uzunoluk Mahallesinde İnternet faturalarını düzenli olarak yatırmalarına rağmen internet hizmeti alamadığını vurgulayan vatandaşlar firmaya yaşadıkları sorun için defalarca arıza kaydı bırakmalarına rağmen sorunun çözülmemesinden şikayetçi.

 “MAĞDURUZ’

Vatandaşlar, TURKNET’in müşterilerine arızaların çözümü için sürekli tarih verdiği ancak verilen tarihlerde sorunun çözülmediğini iddia ettiler. Vatandaşlar müşteri temsilcilerine defalarca durumu anlatmasına rağmen 2 ayı aşkın süredir kullanamadıkları internetin bedelini ödemeye devam ettiklerini ifade ederek sadece internet faturası değil, internet ile kullanılan birçok aboneliklerini olduğunu bunun içinde boşuna fatura ödediklerini iddia ettiler. Ancak TURKNET müşteri temsilcilerini sorunun kendilerinden kaynaklı olmadığını alt yapısını kullandıkları şirket olan Türk Telekom yetkililerinin arızaya gidermediği için mağduriyet yaşandığını dile getirdiler. Vatandaşlar ise Türk Telekom yetkililerini sorun yaşanan bölgede herhangi bir çalışma yapmamasından dolayı her iki firmanın da kendilerini mağdur ettiğini savunuyor. Firma yetkililerinin kullanılmayan internet ücretini iade edeceğiz söylemlerine karşın vatandaş sadece internet faturasından değil internet olmadığı için kullanamadıkları abonelik hizmetlerinden de mahrum kaldıklarını iddia ettiler.  Kullanıcılar, yaşanan kesintilere ve hizmetin yetersizliğine karşı mağdur olduklarını, çözüm bulunmaması halinde aboneliklerini iptal etmeyi düşündüklerini belirtti.