İsa Akdemir, “Bizim İşimiz Hizmet”

Antalya Büyükşehir Belediyesi tüm ilçelerin Koordinatör Sorumlusu İsa Akdemir, ilk olarak Korkuteli’ne geldi ve çalışmaları yerinde inceledi. Korkuteli ASAT bürosunu gezen ve daha sonra Çomaklı mahallesindeki Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in talimatıyla kurulan Asfalt ve yol çalışması yapan şantiyeyi ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.korkutelimanset.com

Yeni Büyükşehir yasası ile birlikte sorumluluk sahası genişleyen Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde,  Eski Kepez Belediye Başkanı İsa Akdemir’in tüm ilçelerin Koordinatör Sorumlusu olmasının adından ilk olarak Korkuteli’ne geldi ve çalışmaları yerinde inceledi.

Korkuteli ASAT bürosunu gezen ve daha sonra Çomaklı mahallesindeki Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in talimatıyla kurulan Asfalt ve yol çalışması yapan şantiyeyi ziyaret etti.

Şantiye’deki çalışanları ziyaret eden Akdemir, Bizim bir sloganımız var, Biz ne diyoruz “İşimiz hizmet, gücümüz millet”diyoruz, şimdi de “Daima hizmet, daima millet” diyoruz. Siyaset 30 Martta bitti. Bahane yok. Bahane uydurmadan hizmetlerimiz başladı. Vatandaşın hizmeti bizim önceliğimizdir. Biz A’ya, B’ye bakmıyoruz. Biz hizmete bakarız. Ekibin kontrolünü yapar, yanlışı düzeltiriz. Siyaseti siyasetçiler, Biz Hizmete bakarız” dedi.

Büyükşehir Belediyesi Korkuteli Koordinatörü Hüseyin Karaceliloğlu, Ak Parti İlçe Başkanı Arif Çoraman, Belediye Meclis üyesi Hasan Ali İrban, Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Torun ve ak parti ilçe yöneticileri ile birlikte Çomaklı- Söbüce yolunda incelemelerde bulunan Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel koordinatörü İsa Akdemir, Korkuteli’nin yol, su sorunları tek tek çözülecek.  Korkuteli’ne şantiye ekibimizi kurduk. Ekibimiz Çomaklı-Yeşilyayla-Yelten yolunda çalışmaya başladı. Bunun yanında Söbüce yayla yolunu da yapacak. Bunun yanında Naldöken yolunda çalışma başlayacak. Artık Korkuteli’de hizmet zamanı” dedi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel koordinatörü İsa Akdemir, “ilk işimiz vatandaşlarımızın günlük hayatını rahat bir şekilde sürdürmelerini sağlamak. Bu yönde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Mahallelerin unutulmasına engel olacak faaliyetler gerçekleştiriyoruz. Bizim işimiz hizmet üretmek” dedi. Vatandaşa hayırlı hizmetler sunmak için gece gündüz çalıştıklarını dile getiren Akdemir,  “Mesaimizin tamamını çok daha güzel Antalya, Çok güzel bir Korkuteli için harcıyoruz. Vatandaşlarımızın rahat bir şekilde yaşamaları için yeni alanlar inşa ediyoruz. İktidarımızın da gücüyle değişecek ve hızla gelişecek bir Korkuteli için çalışmalara başladık. Hizmetleriniz bunlarla sınırlı kalmayacak. Tüm mahallelerde çalışmalarımız devam edecek” dedi.

Birlik ve beraberliğin önemine değinen  Akdemir, “Her zaman söylüyoruz, hizmet bizim işimiz. Belediyeciliği en iyi biz yaparız. Bizim bu anlamda bir geçmişimiz var. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel başkanlığında tüm ilçelerde AK Parti farkıyla hizmetlerini sürdürecek. 30 Mart geride kaldı. Bizim işimiz hizmet etmek, seçim bitti gitti. Artık hizmet zamanı, seçmenimize verdiğimiz sözler var. Mahallelerimize, köylerimize hizmet etme zamanı, öyle çalışalım ki herkes kazansın, millet kazansın öyle bir çalışalım ki herkes kazansın. Yeni bir dönem başladı,  siyaseti ve küçük hesapları bırakalım artık kardeşiz, yeni çalışmalar yapacağız yeni muhtarlarımızla. Vatandaşlarımız hizmet istiyor itiş kakış istemiyor, siyasi partizanlığı bırakalım çünkü bunların kimseye faydası yok. Siyaset ayrı bir şey. Bu noktadan sonra milletvekilleri, ilçe ve il başkanları siyaset yapmaya devam edecek. Bizim işimiz hizmet. Bir belediye başkanı da siyasi partisine ve siyasi görüşüne, halka hizmet sunarak, kaynakları doğru kullanarak, doğru projeler yaparak katkı sunacak” dedi.