“İSPATLASINLAR İSTİFA EDERİM”

Ak Parti Korkuteli İlçe Başkanı Kemal Sancaktar, kendisi hakkında son günlerde kamuoyunu meşgul eden Korkuteli Belediyesine ait projeler için fahiş miktarla beton döktüğü iddialarına ve bazı sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımlara karşı net konuştu. Sancaktar, “Pazaryerine 700 bin liralık beton döktü diyorlar, kanala 1 milyon sekiz yüz bin liralık beton döktü diyorlar. İspatlasınlar, faturasını koysunlar ben yarın istifa edeceğim.” Dedi.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.korkutelimanset.com

 

SANCAKTAR İDDİALARA SERT ÇIKTI

Geçtiğimiz günlerde katıldığı bir canlı yayında kendisi hakkında çıkan iddialara cevap veren Ak Parti Korkuteli İlçe Başkanı Kemal Sancaktar, Korkuteli Belediyesine beton satması ile ilgili söylenenlere sert çıktı. Ben üç kuruşa, beş kuruşa kesinlikle minnet etmem diyen Başkan Sancaktar; “ Ben net olarak söylüyorum. Korkutelililer beni tanır. Ben üç kuruşa, beş kuruşa kesinlikle minnet etmeyen bir insanım. Allaha şükür ihtiyacım da yok, Allah ihtiyacını da göstermesin. Ama pazaryerine 700 bin liralık beton döktü diyorlar, kanala 1 milyon sekiz yüz bin liralık beton  döktü diyorlar. İspatlasınlar, faturasını koysunlar ben yarın istifa edeceğim.” Dedi.

 

 KÜÇÜK ÇAPLI YERLERE BETON DÖKTÜM

Sancaktar, “Korkuteli Pazaryerine ben 700 Bin Liralık beton döktüysem, benim aracımın bir tanesi şu anda Pazar yeri olarak duran yere gittiyse veya ben fatura kestiysem ben istifa edeceğim. Korkuteli ye kanal yaptık ben beton döktüysem istifa edeceğim. İstifa edeceğimi bu kadar üstüne basarak söylüyorum. Ben hayvan pazarına beton döktüysem ben yine istifa edeceğim. Ben Korkuteli Belediyemizin küçük çaplı işleri oldu havuz gibi küçük çaplı yerlere beton döktüm. Korkuteli Seyirparka beton döktüm. Seyirparka Korkuteli Belediyesine dökmedim. Müteahhit firmanın Antalya’da anlaştığı bir firma benim on yıldır işlerini yapmış olduğum bir firma. Ben Antalya’daki firmaya döktüm, muhatabım Antalya’daki firmadır. Korkuteli Belediyesinde Seyirparkla hiçbir muhataplığım yoktur. Betonu döktüm, paramı aldım.” dedi.

 

BENDE DÖKEBİLİRDİM, AMA DÖKMEDİM

 Algı oluşturarak insan karalamaya çalışanları Allaha havale ettiğini vurgulayan Sancaktar; “Burada öyle bir hal alıyor ki; İşte belediyenin işlerini bir firma yapıyor, kimseye iş verdirmiyor gibi bir algı oluşturuluyor. İnsan karalamaya çalışıyorlar. Bunu yapmaya çalışanları da Allaha havale ediyorum. Ben diğer firma döktü de, niye döktü demiyorum bu ayrı bir şey. Ama Korkuteli Belediyesinin, bizzat belediyenin kendisinin olan belediyeyle muhatap olan işlerde ispatlasınlar; Kanal, Pazaryeri, Hayvan Pazarı gibi işlerde benim beton döktüğümü ispatlasınlar ben istifa edeceğim. Korkuteli’nde iki tane firma var. Bende dökebilirdim, ama dökmedim.” Dedi.

 

BU KONUDA BENİM ALNIM AK

Konuşmasının devamında; “Ben hassasiyetimi de bildiğim için hiç kimse Kemal üç kuruş menfaatlendi demesin diye ben o konularda biraz daha hassas davranıyorum. Bu güne kadar öyle davrandım, yarında öyle davranacağım bu konuda benim alnım ak. Öbür tarafa gittiğim de de hesabımı da daha rahat veririm. Ama farklı bir şey varsa desinler ki Kemal Sancaktar yalan söylüyor. Korkuteli Belediyesi ve Belediye şirketinin de seçimden bu güne kadar dökülen betonlarını benim döktüğümü ispatlasınlar, istifa edeyim bu kadar net söylüyorum. Yazıyorlar neden cevap vermiyorsun diye ben çok muhataba almıyorum. Ama bunları yapmaya çalışanları da Allaha havale ediyorum.” Dedi.