İyi Parti Seçmen iletişim merkezi açıldı

İyi Parti Korkuteli İlçe Teşkilatı seçim bürosu açıldı. Resmi açılışın önümüzde ki günlerde yapılacağını kaydeden İlçe Başkanı Cemal Tınkaz, siyasi görüş düşünmeksizin tüm ilçe halkımızı seçim irtibat bürosuna çaylarını içmeye davet ettiklerini söyledi.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.korkutelimanset.com

RESMİ AÇILIŞ MİLLETVEKİLLERİ İLE YAPILACAK

Seçim atmosferinde seçmen ve siyasilerin bir arada vakit geçirdiği, seçmenin merak edilenler hakkında bilgi edindiği seçim irtibat bürolarından ilki İyi Parti Korkuteli İlçe Teşkilatı tarafından hizmete açıldı. Resmi açılışla ilgili yasal başvurularını geçtiğimiz gün yaptıklarını açıklayan İlçe Başkanı Cemal Tınkaz, “ Korkuteli her daim olduğu gibi bugünde bizim en önemli değerlerimizden ilkidir. Belediye Başkan Adayımız Sayın Halil Kara ile birlikte bir fiil mahalle sakinleri ve ev ziyaretlerimizi aralıksız sürdürmekteyiz. Gösterilen ilgi ve teveccüh neticesinde seçim irtibat bürosunu açma kararı aldık. Korkuteli Belediye Hizmet Binası altında fırının yanında seçmen irtibat büromuzu hizmete açtık ” dedi.

“HERKESİ ÇAYIMIZI İÇMEYE BEKLİYORUZ”

Başkanı Cemal Tınkaz,”Siyasi görüş düşünmeksizin tüm ilçe halkımızı seçim irtibat büromuza davet ediyoruz. Resmi açılışı önümüzde ki süreçte sürpriz isimler ve Milletvekillerimizin de katılımı ile gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Dün bizler hep birlikte vermiş olduğumuz mücadeleden galip çıkmıştık. Bu gün de aynı arkadaşlarımızla birlikte Adayımız Halil Kara’nın yanında ve destekçisiyiz. Dün olduğu gibi bugün yine biz kazanacağız. Değerli hemşerilerimizi seçmen iletişim büromuzda hoş sohbet eşliğinde çayımızı içmeye davet ediyoruz. Her şey İyi olacak”  dedi.