Kan ve gözyaşı dursun

Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce Kadir Gecesi nedeni ile bir mesaj yayınladı. Gökce mesajında “İslam coğrafyasını kuşatan karanlığın Kadir Gecesinin nuruyla aydınlanmasını, insanlığın yüreğini karartan haksızlıkların, bu gecenin feyiz ve bereketiyle ortadan kalkmasını niyaz ederim” dedi

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.korkutelimanset.com

Ruhumuzu hidayet ışığıyla buluştursun

 

Bugün mübarek Kadir Gecesi yaşanacak. Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce Kadir Gecesi nedeni ile bir mesaj yayınladı. Gökce mesajında “Rahmet, mağfiret ve arınma iklimi Ramazan-ı şerifin son günlerine yaklaşırken, bizleri böylesine şerefli ve mukaddes Kadir Gecesine ulaştıran Yüce Allah’a sosuz şükürler olsun. Ramazan’ın manevi ikliminde bir ay süren ibadetlerimizin ve manevi olarak bin aydan daha hayırlı olan bu kutlu gecenin, ruhumuzu hidayet ışığıyla buluşturması en büyük dileğimdir” dedi.

 

Hain saldırılara dikkat çekti

 

Gökce ayrıca “Mübarek Ramazan ayında başta ülkemiz olmak üzere İslâm coğrafyasında yaşanan olaylar bizleri derinden üzmektedir. Özellikle Ramazan ayı boyunca kadın, çocuk, yaşlı demeden kardeşlerimize reva görülen hain saldırılar, İslam ve Türk alemine yapılan zulüm ve şiddet yüreğimizi dağlamaktadır. Ülkemizde ve Dünyanın her yerinde zor durumda bulunan kardeşlerimizin akan kan ve gözyaşlarının durması, huzurlu ve mutlu olabilmeleri için bu güzel gecede bol bol dua edelim Bu duygu ve düşüncelerle, İslam coğrafyasını kuşatan karanlığın Kadir Gecesinin nuruyla aydınlanmasını, insanlığın yüreğini karartan haksızlıkların, bu gecenin feyiz ve bereketiyle ortadan kalkmasını niyaz ediyor. Kadir Gecesi'nin başta Korkutelili  hemşerilerimiz başta olmak üzere milletimize, Türk ve İslam âlemine, insanlığa, huzur, sağlık ve barış getirmesini diler, selam ve saygılarımı sunarım" şeklinde konuştu.