Kara “ Rakip yok”

İYİ Parti Korkuteli Belediye Başkan Adayı Halil Kara seçim turlarına devam ediyor. Kara ve İYİ Parti geçtiğimiz gün akşam Ulucak (Sımandır) Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Kara, “ Biz kispeti giydik çıktık ancak karşımızda rakip yok” dedi.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.korkutelimanset.com

KARA, “BİZ KISPETİ GİYDİK”

31 Mart 2019 yerel seçimlerinde iki aday ile seçime gidecek olan ilçemizde adaylardan biri belli oldu. İYİ Parti Korkuteli Belediye Başkan Adayı Halil Kara saha çalışmalarına başladı. Kara geçtiğimiz gün akşamda aynı zamanda eniştesi olduğu Ulucak ( Sımandır) Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyaret sırasında Kara, “ Biz kispeti giydik çıktık, uzun zamandır peşrev getiriyoruz. Ancak karşımızda rakip yok” dedi. Ziyaret ile ilgili İYİ Parti Korkuteli İlçe Başkanlığından da açıklama yapıldı. Açıklamada; “ Pehlivanlar diyarı Ulucak Halil Kara’yı bağrına bastı. Kalabalıktan kahvehaneye sığmayan bir kısım parti yöneticisi, mahalle toplantısını dışarıdan takip etti. Başkan Adayımız Halil Kara, İlçe Başkanı Cemal Tınkaz ve Hasan Gökce’nin konuşmaları sık sık alkışlarla kesildi.” İfadeleri kullanıldı.

 

SIMANDIR ENİŞTESİNİ BAĞRINA BASTI

Yapılan açıklamada; “Adayımız Halil Kara Ulucak’ın eniştesi o yüzden ayrı bir enerji ve teveccüh vardı. Yoğun katılım vardı. Meclis üyelerimiz ve Hasan Gökce’de toplantımıza katıldı. Halkın tepkisi çok iyiydi. Toplantının hemen başında mahalle sakinlerinin sıcak tavırlarıyla karşılaşıldı. Hasan Gökce’nin yapmış olduğu hizmetlerden son derece memnun olduklarını belirten vatandaşlar Halil Kara’nın da bu hizmetleri ileriye taşıyacağına emin olduklarını söyledi. Toplantı sonunda Halil Kara ile fotoğraf çektirmek için yoğun talep gösteren mahalleliler, Halil Kara’yı dışarıya çıkarak uğurladılar. Ulucak Mahallesi Halil Kara'yı bağrına bastı. Ulucak Mahalle toplantımızda coşku, samimiyet, sevgi her şey vardı. Teşekkürler Ulucak” ifadeleri kullanıldı.