“KİM KİMİNLE YÜRÜYOR GÖRECEKSİNİZ”

Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek, uzun süredir kamuoyunu meşgul eden pazaryeri ile ilgili son gelişmeleri sosyal medya hesabından paylaşım yaparak duyurdu. Şubat ayı Korkuteli ve Büyükşehir Belediye Meclisinin izlenmesini isteyen Başkan İşlek, “ Kim kiminle yürüyor? Kim ne diyor? Kim ne yapmaya çalışıyor? Hepsini göreceksiniz.” Dedi.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.korkutelimanset.com

41 PAZARCIMIZLA PAZAR YERİNİ GÖRÜŞTÜK

Başkan İşlek paylaşımında pazarcı esnafı ile bire bir görüşmeler yapmaya başladığını ifade ederek; “ Kıymetli Hemşerilerim; Bu haftadaki mutluluğum bugün bir kat daha arttı. Cumartesi günü yapmış olduğum TV programında Pazaryeri açıklamalarımdan sonra telefonla başlayan helalleşmeler, Pazartesi ve Salı günü yaptığım tekil görüşmeler ve özellikle bugün öğleden sonra gruplar halinde yapmış olduğum 23 pazarcı esnafı görüşmesi dahil çok şükür 41 pazarcımızla ( çoğu Korkutelili esnafımız) yanlış anlaşılmaları, onlara anlatılmayanları, bizim belediye olarak yapmak istediğimiz pazar yerini görüştük.” Dedi.

 

 

PAZARCI GÜN GEÇTİKÇE GERÇEKLERİ GÖRÜYOR

Pazarcıyı 6-7 kişinin mağdur ettiğini vurgulayan İşlek; “Şükürler olsun hepsi artık malum 6-7 kişinin; bu problemi nasıl bu hale getirdiklerini, pazarcımızı ve Korkuteli’ni nasıl mağdur ettiklerini, kendileri idrak ediyor, gün geçtikçe gerçekleri ve doğruları görüyorlar. Şükürler olsun görüşme sonrasında Pazarcılarımız "sen en iyisini yapacaksın, sana güveniyoruz" diyerek makamdan ayrılıyor.  İşte bu yüzden çok mutluyum. O yüzden biraz daha Sabır... Bu görüşmelerde yanımda şahit olarak duran ve görüşmelere katkı koyan Büyükşehir Belediye Meclis Üyemiz Sayın Süleyman Uğurlu'ya da ayrıca çok teşekkür ederim.” İfadelerini kullandı.  

 

 

TÜM PAZARCILARIMIZLA GÖRÜŞECEĞİM

Şahsına ve ekibine güvenen Korkutelilere seslenen İşlek; “Allah Nasip ederse haftaya Çarşamba günü sabah 09:00 itibari ile başlayıp, her saat başında 10'lu gruplar halinde pandemi kuralları ile tüm pazarcılarımızla şahsen makamda görüşmüş olacağım.  Bu geçiş döneminde, Pazarcılarımız kadar yağmurda, çamurda, karda kışta açıkta alışveriş yapmak zorunda kalan, fakat; isyan etmeden, olayları kavrayarak, yapılanları bilerek, siyasetin kötü yüzünü görerek, şahsıma ve ekibimize güvenerek bekleyen tüm Korkutelili hemşerilerime tekrar teşekkür ediyorum.” Dedi.

 

 

YAZA KADAR YETİŞTİRMEYE ÇALIŞACAĞIZ

Pazar yeri ile ilgili yaşanacak gelişmeler için önümüzdeki günlerde gerçekleşecek Korkuteli ve Büyükşehir Meclisinin takip edilmesini isteyen İşlek; “60.000 kişinin Sessiz olarak beklemelerinin ne anlama geldiğini bilmeyen, dik duramayan, ikili oynayan, risk alamayan, ilkesiz ve oy odaklı davranışta bulunanları önce Allah'a sonra Milletimize emanet ediyorum. Her şeye rağmen geç olsa bile, kanunen imkansız olmayan tam kapalı pazar yerini bir şekilde yaza kadar yetiştirmeye çalışacağız. Şüpheniz olmasın.  Ama tüm hemşehrilerimden bir istirhamım olacak. 2 Şubat Korkuteli Meclisimizi ve 8 Şubat Büyükşehir meclisimizi takip etmenizi istiyorum. Buradaki yapılacak konuşmaları not etmenizi ve özellikle benim yapacağım açıklamaları vicdan ve adalet süzgecinden geçirmenizi istirham ediyorum.” Dedi.

 

 

SPONSORLU BİR ŞEKİLDE YAYINLAYACAĞIM

İşlek paylaşımının devamında; Kim kiminle yürüyor? Kim ne diyor? Kim ne yapmaya çalışıyor? Hepsini göreceksiniz.  Bu iki meclisi şahsi sosyal medya mecralarımdan, kendi paramı harcayarak, başta Korkuteli’miz olmak üzere tüm 19 ilçemizde sponsorlu bir şekilde yayınlayacağım.  Hiç şüpheniz olmasın ki bizler en güzel günleri; Antalya’nın en güzel pazar yerinde, en güzel esnafımızla, en bereketli şekilde inşallah Korkuteli'nde yaşayacağız.  Namerde eğilirsek, Milletimiz için çekeceğimiz sıkıntıya bir an bile üzülürsek, Allah’tan ve milletten başka rıza kapısı ararsak, "Gök girsin, kızıl çıksın..." Takdir sizin, Hüküm Allah'ındır. "Az Laf,Çok İş..." ifadelerini kullandı.