Korkuteli Adliyesi'nde atama rüzgarı esti

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK)'nın 2024 yılı Adli ve İdari Yargı Kararnamesi kapsamında 4 bin 299 hakim ve savcının görev yerinin değiştirildiği bildirildi. Atamalar kapsamında Korkuteli’nden 4 hakim ve savcı başka illere tayin edilirken; ilçeye de beş hakim ve savcı ataması yapıldığı öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 26.06.2024 09:59
Haber Güncellenme Tarihi: 26.06.2024 09:59
https://www.korkutelimanset.com

HSK 2024 Yılı Adli ve İdari Yargı Kararnamesi'ni yayımlandı. Yurt genelinde 4 bin 299 hakim ve savcının görev yeri değişirken  Korkuteli’de bir çok ismin görev yeri değişti. Hâkimler ve Savcılar Kurulu Birinci Dairesi tarafından, Adli ve İdari Yargı 2024 Yılı Ana Kararnamelerine ilişkin çalışmalar, 13 Haziran 2024 tarihi itibarıyla tamamlanarak karara bağlandı ve atamalar ilan edildi. Atamalar kapsamında Korkuteli’nden 4 hakim ve savcı başka illere tayin edilirken; ilçeye de beş hakim ve savcı ataması yapıldığı öğrenildi.

BAŞKA İLLERE ATANAN İSİMLER ŞÖYLE:

Korkuteli Cumhuriyet Savcısı Ekrem Yavuz Öztop Akşehir Cumhuriyet Savcılığı’na, Korkuteli Hâkimi Özge Çataklı Keleş Yalvaç Hâkimliği’ne, Korkuteli Hâkimi Ahmet Keleş Yalvaç Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığı’na, Korkuteli Hâkimi Berna Dalkıran Kilis Hâkimliği’ne atandı.

KORKUTELİ ADLİYESİ’NE GÖREVLENDİRİLEN İSİMLER DE ŞÖYLE:

Başkale Cumhuriyet Savcısı İlker Çelik Korkuteli Cumhuriyet Savcılığı’na, Gaziantep Hâkimi Murat Kaan Börekçi Korkuteli Hâkimliği’ne, Gaziantep Hâkimi Yasin Deniz Korkuteli Hâkimliği’ne, İskenderun Hâkimi Kübra Şaşmaz Çalık Korkuteli Hâkimliği’ne, Kahramanmaraş Hâkimi Oben Cücük Korkuteli Hâkimliğine atandı.