Korkuteli Belediyesi personeline promosyon müjdesi

Korkuteli Belediyesi personelini ilgilendiren “Maaş Ödemesi ve Promosyon Anlaşması” en yüksek teklifi veren banka olan Halk Bankası ile imzalandı. Anlaşmaya göre 3 yıllık protokol karşılığı kişi başı 3 bin 250 TL ödenecek.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.korkutelimanset.com

Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek, belediye personelinin maaşlarının yatacağı bankanın ve yeni promosyonun belli olduğunu sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak açıkladı. Başkan İşlek paylaşımında; “Değerli Korkuteliler, Kıymetli Mesai arkadaşlarım;C3 yıl önce Belediyemiz Memurları, sözleşmeli personelleri ve belediye işçilerimiz için 1.620 TL üzerinden yapılmış olan Banka Maaş ödemesi ve promosyon anlaşmasının bitmesinden dolayı yeni yapılan banka Maaş ödemesi ve promosyon protokol anlaşması kapsamında,  İlçemizde bulunan 6 adet banka şubesine; Akbank A.Ş., HalkBank A.Ş., DenizBank A.Ş., Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. , İş Bankası A.Ş. ve Ziraat Bankası A.Ş.’lerinin Banka Maaş ödemesi ve promosyon protokol anlaşmasına göstermiş oldukları ilgi ve katılım için teşekkür ederiz.

 

3.250 TL MAAŞ PROMOSYONU YATACAK

Banka Maaş ödemesi ve promosyon anlaşması kapsamında yapılan açık artırımlardan sonra en yüksek teklifi veren Halkbank A.Ş.’nin uhdesinde kalmıştır. 18 aydır birlikte gece gündüz demeden yaz kış ayırmadan üretken belediyeciliğimize ve Korkuteli’mize katkı sağlayan Memur, Sözleşmeli personel ve belediye işçilerimize sözleşme tarihinden itibaren 3 yılık dönem için bir defaya mahsus Peşin ödenmek üzere çalışanlarımızın hesaplarına yatacak olan 3.250 TL maaş promosyonumuz hayırlı olsun.

 

ELİMİZDEKİ İMKANLARI KULLANMAYA DEVAM EDECEĞİZ

 Halk Bank A.Ş.’nin açık artırmayı birinci bitirerek belediyemize olan güvenini gösterdiği için ayrıca teşekkür ederiz.  Elimizdeki imkan ve şartları ilçemiz için fedakarca çalışan bütün mesai arkadaşlarımızın refahını ve yaşam standartlarını artırmak için her daim kullanmaya devam edeceğiz. Allah helal kazançlarımızın bereketini artırsın. "Az Laf,Çok İş..." Takdir Sizin Hüküm Allah’ındır.” ifadelerini kullandı.