Korkuteli de spor ve gençler sevilmiyor

07 Gençlik Taraftar Derneği kapandı. Dernek kurucularından ve Yaylalı Akrepler Taraftar Grubu Lideri Fikri Sabri Yörük şahsi sosyal medya hesabından derneğin kapandığını duyurarak; “ Korkuteli de spor ve gençler sevilmiyor” şeklinde paylaşımda bulundu.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.korkutelimanset.com

Korkuteli’de bin bir güçlükle kurulan ilçenin ilk taraftar derneği olan 07 Gençlik Taraftar Derneği kapandı. Derneğin kapandığını Yaylalı Akrepler Taraftar Grubu Lideri ve derneğin kurucularında olan Fikri Sabri Yörük şahsi sosyal medya hesabından duyurdu.

Lafa gelince gençler gururumuz derler

Yörük; “ Yıllardır bir ilçe de bile olmayan 07 Gençlik Taraftar Derneğini Korkuteli ilçemize zorluklarla nice cefalarla açtık. Büyük bir açılış yaptık. Fakat nedense bir türlü rayına oturtamadık. Derneğimizi en sonunda kapatıyoruz. Korkuteli’mizin iş adamları ve sözde bilirkişileri lafa gelince gençler gururumuz derler herkes lafta destek olur ama gençleri spora aşılamak için açtığımız derneğe icraata gelince kıvırırlar. Bize destek olandan da olmayandan da Allah razı olsun. Daha başka söze gerek yok. Korkuteli de spor ve gençler sevilmiyormuş.” İfadelerini kullandı.