“Korkuteli’nin hizmetkârı olacağız”

İyi Parti Korkuteli Belediye Başkan Adayı Halil Kara ve beraberindekiler Bozova Mahallesi’ndeki vatandaşları ziyaret ederek istek ve sıkıntılarını dinledi. Bozova Mahallesinde ki esnaflar dükkân tadilatı konusunda beklentilerini Başkan Adayı Halil Kara’ya anlattı.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.korkutelimanset.com

 İyi Parti Korkuteli Belediye Başkan Adayı Halil Kara ve beraberindekiler dün Bozova Mahallesi Halk Pazarını ziyaret etti. Kara ve beraberindekiler Bozova pazar ziyaretinin devamında mahalle esnaflarını ziyaret ederek istek ve sıkıntılarını dinledi. Bozova Mahallesinde ki esnaflar dükkân tadilatı konusunda beklentilerini Başkan Adayı Halil Kara’ya anlattı. Kara’ya karşı Bozova esnafı ve vatandaşların samimi bir tavır sergilemesi ise dikkatlerden kaçmadı. Gençlerin yanı sıra yaşlılar tarafından övgü ve sevgi yorumlamaları ile karşılanan Kara, mahalle sakinleri ve pazarcı esnafının sorularını yanıtladı.

Kara, Bozova esnafını dinledi

İyi Parti Belediye Başkan Adayı Halil Kara, İlçe Başkanı Cemal Tınkaz, Kadın Kolları ve partililerin de katıldığı Bozova ziyaret programında Anadolu Süt, Bozova Sulama Birliği ve Mahalle Muhtarlığı da ziyaret edildi. Ziyaret programının sonunda kıraathane ziyareti yapan Kara ve beraberinde ki ekip uzun süre vatandaşlarla sohbet etti. Kısa bir konuşmaya yer veren Başkan Adayı Halil Kara, “ Bugünkü ziyaretimizin ana nedeni sizlerin halini hatırını sormak sizlerle sohbet edip sıkıntılarınızı dinlemektir. Bizlere ilettiğiniz her sıkıntınızı not alıyoruz. Eğer göreve gelmek nasip olursa isteklerinin yerine getirmeye çalışacağız” dedi.

“Ben değil biz anlayışı ile hizmet edeceğiz”

Kendine gösterilen yoğun ilgiden ötürü teşekkürlerini sunan Kara, “ Yeni hayata geçirdiğimiz bir projemiz var. WhatsApp hesabında oluşturduğumuz ‘Bi Fikrim Var’ projemize katılım gösterip fikir ve projelerinizi bizlere ulaştırabilirsiniz. Ayrıca yarın Korkuteli Belediye Hizmet Binası yanında resmi açılışını yapacağımız seçim büromuza herkesi davet ediyoruz. Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhittin Böcek’te saat 11.00’da gerçekleştireceğimiz açılış programında hemşerileri yani sizlerle birlikte olacaktır. Korkuteli’nin, hizmetkârı olacağız. Her daim ben değil biz anlayışı ile istişare ederek hizmet edeceğiz. Bu durumda sizlerin de desteği ile ilçemize güzel projeler kazandırmak en birinci amaçlarımızdandır” şeklinde konuştu.