“Korkuteli OSB’nin kısa sürede temelini atacağız”

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar Korkuteli OSB ile ilgili; “7 yılda bitirilemeyen Korkuteli OSB’yi 7 ayda tamamlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Çok kısa sürede de temelini atacağız.” Dedi.

Haber Giriş Tarihi: 09.07.2024 20:20
Haber Güncellenme Tarihi: 09.07.2024 20:20
https://www.korkutelimanset.com

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Boğaçhan Göksu, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Murat Totoş ve Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Yayla ile Özgür Karagöz, Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan'ı ziyaret ederek görevinde başarılar diledi. Başkan Kotan, yaşanan seçim sürecini, seçildikten sonra öncelikli çalışmalarını anlattı. ATSO’da yapılan çalışmaları yakından takip ettiğini belirten Başkan Kotan, “Ali Bahar’ın vizyon sahibi bir başkan olduğunu zaten biliyorum. Siz de bizim gibi zorlu bir seçim süreci yaşadınız. Artık seçim geride kaldı. Siz üyeleriniz ve Antalya için; biz Konyaaltı ve kentimiz için çalışmayı sürdüreceğiz. Bu süreçte birlikte her türlü projede yer alabilir ve güç birliği oluşturabiliriz” dedi.

OSB’Yİ 7 AYDA TAMAMLAMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ

ATSO ve AOSB’nin ortak gücüyle ardı ardına projeleri hayata geçirerek kente kritik dokunuşlar yapmayı sürdüreceklerini ifade eden ATSO Başkanı Ali Bahar, “7 yılda bitirilemeyen Korkuteli OSB’yi 7 ayda tamamlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Çok kısa sürede de temelini atacağız. Aynı zamanda üyelerimize dokunan, ticareti geliştiren, şehrimize katma değer sağlayan çalışmalarımızı da devam ettiriyoruz. Bizleri takip ediyor olmanız ve takdir etmeniz bizler için çok değerli. Yerel seçimler öncesi meclisimizde söylediğim bir söz vardı. ‘1 Nisan itibariyle Antalya Ticarete ve Sanayi Odası olarak, kendimize biçtiğimiz görev, barış elçisi, proje köprüsü, birlik ve beraberliğin teminatı olmaktır’ demiştik, bu sözümüzün arkasındayız. Konyaaltı Belediyesi ile iş birliklerine açığız. Bugün bu ziyaretimiz ile yapacağımız proje ve birlikteliğin ilk adımını atıyoruz” diye konuştu.